- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Aktív témák
-
reg1
tag
Szia!
Szerintem az a baja -bár nem tudom hanyas detonaátort használsz-, hogy a videotükörbeállításoknál az overlay contols-nál állítsd be ezeket:
Full screen device: secondary display
Zoom conrtol: Both azaz mindkettő
És így elvileg mennie kell!Én is szenvedtem vele :)))
nekem a 41.09 es detonátorral biztosan így csinált! -
-
Herr Vida
tag
Üdv a T. Nagyérdeműnek!
A következő problémával szembesültem: egy ismerősömnek raktam össze egy gépet (P3 733, 512 SD, Asus CUSL2-C), amibe egy MSI GF4 MX 440-es kártya került. Minden oké a cuccal, egyet kivéve, ez pedig a TV-out.
Az odáig oké, hogy a TV Tool nem ismeri, mert az nVidia ugye olyan balf@sz volt, hogy nem a jól megszokott chipet tette rá az MX-ekre, hanem a sajátját, amit a TV Tolol nem tud kezelni. Semmi vész, marad a TwinView. Ez még mindig oké, sikerült összehozni a képet a TV-re, de amikor filemt akarok rajta nézni, akkor néhány filemt ugyan lejátszik rendesen, de a legtöbbnél minden látszik, csak maga a film nem! Tehát látszik a a desktop, a lejátszó proggi kerete, de meg az a q filmfelirat is, csak maga a film nem! Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni?
Ja, nVidia Detonator v41.09, ACE Codec Pack 5.01 Pro XP, Win XP SP1, DirectX9.
Előre is THX!
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Apple MacBook
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem lesz Xiaomi 16
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest