- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Van 1 kis gondom és nem tudom hol lett elszúrva
A következő a hejzet:
Adott 3 gép, mindegyiken 1-1 outlookkal. Ezen outlookokoknak van 3-3-3 profiljuk, ami 1-1-1 email cimhez tartozik. Ugye erre azért van szükség, hogy bármelyik gépről elérhető legyen mind a három mail cím, és a felhasználó dönti el, melyikbe szeretne bemenni, és ott böngészni, ill levelet küldeni.
Eddig ment minden, de nem tudom mi történt, gondolom a jogokkal a szerveren vagy passz, de most egyik outlook se küld ki üzenetet. Látszólag hibaüzi nélkül berakja az elküldött elemek mappába, mindenkinek az a tudat, hogy elment, de mégsem... Küldtem a leveleket, egyik sem ért célba.
Aztán beléptem az outlookba az _aktuális felhasználó_ profiljával (ezt általában nem is használják, bár a lehetőség persze adott, mindenki freemailezik inkább lol) lekérem a leveleket, erre megjön a hibaüzi (ODA!!!) hogy: "a levél nem kézbesithető, mert nincs joga erre a cimre küldeni, lépjen kapcsolatba az rgazdával".Na itt akadtam el, miért a saját felhasználójáról akar küldeni, ha egyszer nem azzal a profillal van bejelentkezve? Miért nem dob ott hibaüzit, és miért nincs joga elküldeni? :S
A serveren beállítottam, hogy az adott levelezési fiókot használhassa (full access) az adott felhasználó.
Ezen kívül még f-secure spamfilter van a serveren, ami megemlítendő.
u.i: ha imap-ra állítanám, jobb lenne?
-
Cyberslider
őstag
Hi all!
Tudna vki segiteni hogyan kell belőni a spamhaus listát exchange alatt?
Mert elvileg bevan, de a test meghiusul.Message delivery - propertities - connection filtering - "sbl-xbl.spamhaus.org"
Mégse megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest