Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cyberslider őstag Van 1 kis gondom és nem tudom hol lett elszúrva  A következő a hejzet: Adott 3 gép, mindegyiken 1-1 outlookkal. Ezen outlookokoknak van 3-3-3 profiljuk, ami 1-1-1 email cimhez tartozik. Ugye erre azért van szükség, hogy bármelyik gépről elérhető legyen mind a három mail cím, és a felhasználó dönti el, melyikbe szeretne bemenni, és ott böngészni, ill levelet küldeni. Eddig ment minden, de nem tudom mi történt, gondolom a jogokkal a szerveren vagy passz, de most egyik outlook se küld ki üzenetet. Látszólag hibaüzi nélkül berakja az elküldött elemek mappába, mindenkinek az a tudat, hogy elment, de mégsem... Küldtem a leveleket, egyik sem ért célba. 
 Aztán beléptem az outlookba az _aktuális felhasználó_ profiljával (ezt általában nem is használják, bár a lehetőség persze adott, mindenki freemailezik inkább lol) lekérem a leveleket, erre megjön a hibaüzi (ODA!!!) hogy: "a levél nem kézbesithető, mert nincs joga erre a cimre küldeni, lépjen kapcsolatba az rgazdával".Na itt akadtam el, miért a saját felhasználójáról akar küldeni, ha egyszer nem azzal a profillal van bejelentkezve? Miért nem dob ott hibaüzit, és miért nincs joga elküldeni? :S A serveren beállítottam, hogy az adott levelezési fiókot használhassa (full access) az adott felhasználó. Ezen kívül még f-secure spamfilter van a serveren, ami megemlítendő.  u.i: ha imap-ra állítanám, jobb lenne? 
- 

Cyberslider őstag Hi all! Tudna vki segiteni hogyan kell belőni a spamhaus listát exchange alatt? 
 Mert elvileg bevan, de a test meghiusul.Message delivery - propertities - connection filtering - "sbl-xbl.spamhaus.org" Mégse megy  
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Szemüveges topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest