Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberslider

őstag

Van 1 kis gondom és nem tudom hol lett elszúrva :O

A következő a hejzet:

Adott 3 gép, mindegyiken 1-1 outlookkal. Ezen outlookokoknak van 3-3-3 profiljuk, ami 1-1-1 email cimhez tartozik. Ugye erre azért van szükség, hogy bármelyik gépről elérhető legyen mind a három mail cím, és a felhasználó dönti el, melyikbe szeretne bemenni, és ott böngészni, ill levelet küldeni.

Eddig ment minden, de nem tudom mi történt, gondolom a jogokkal a szerveren vagy passz, de most egyik outlook se küld ki üzenetet. Látszólag hibaüzi nélkül berakja az elküldött elemek mappába, mindenkinek az a tudat, hogy elment, de mégsem... Küldtem a leveleket, egyik sem ért célba.
    Aztán beléptem az outlookba az _aktuális felhasználó_ profiljával (ezt általában nem is használják, bár a lehetőség persze adott, mindenki freemailezik inkább lol) lekérem a leveleket, erre megjön a hibaüzi (ODA!!!) hogy: "a levél nem kézbesithető, mert nincs joga erre a cimre küldeni, lépjen kapcsolatba az rgazdával".

Na itt akadtam el, miért a saját felhasználójáról akar küldeni, ha egyszer nem azzal a profillal van bejelentkezve? Miért nem dob ott hibaüzit, és miért nincs joga elküldeni? :S

A serveren beállítottam, hogy az adott levelezési fiókot használhassa (full access) az adott felhasználó.

Ezen kívül még f-secure spamfilter van a serveren, ami megemlítendő.

:O

u.i: ha imap-ra állítanám, jobb lenne?

• Cyberslider

őstag

Hi all!

Tudna vki segiteni hogyan kell belőni a spamhaus listát exchange alatt?
    Mert elvileg bevan, de a test meghiusul.

Message delivery - propertities - connection filtering - "sbl-xbl.spamhaus.org"

Mégse megy :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés