Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok főguruk!
A problémám a következő:
Van egyszer az Exchange Srv kiszolgáló, valamint az Outlook kliensek. Az Outlooknál rászoktattam a népet a szabályvarázsló használatára, hogy szép áttekinthető legyen számukra a postafiókjuk, sok mappa, odaérkező levelek, jelölő-zászlócskák meg minden - szabályból.
A problémám a következő: néhány (kb. 15-20) szabály létrehozása után már nem engedi az Outlook a szabályokat feltölteni az Exchange kiszolgálóra, így ezek a szabályok nem működnek automatikusan csak kézzel indítva. Utánanéztem korábban, tudom, hogy van egy méretkorlát (talán 2 kb), amibe a szabályok minden egyes karaktere beleszámít, annál többet nem enged egy-egy usernél tárolni. Olvastam a trükköket, hogy a szabályok nevét nagyon le kell rövidíteni és lehetőség szerint csoportosítani a szabályokat.
A kérdésem az, hogy lehet valahol azon állítani, hogy ez a korlát lényegesen nagyobb legyen és így sokkal több szabályt is tudjon az Outlook-Exchange kezelni?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest