- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ott elméletileg annyinak kellene lenni, hogy a server virtual SMTP connectoránál megadod a szolgáltatód stmp serverének a nevét, és az adatokat, ami kell az auth-hoz, valamint a scope-ot (*), ahol regelted a domain nevet, ott MX record, és a serveren az accepted domaint. illetve a routerben, vagy tűzfalon vagy valamin azt, h a 25-ös portot a serverre lője tovább, de gondolom ez már úgyis megvan
melyik netszolgáltatónál vagy?
...emlékeim szerint...
-
anulu
félisten
ezt én a következőképpen oldottam meg:
küldéshez nekem a t-onlány smtp servere lett megadva hub transporton, authentikációval együtt. tehát domainből ha kifele megy, akkor ott van egy auth, különben nem menne át a szolgáltató smtp serverén.
fogadás. izé. mail.<domain> felvíve mx rekordként no-ip-éknél, ahol vettem a domainnevet (dynamic update van, úgyhogy sima otthoni netre is rá lehet ültetni), routerben 25-ös port továbblőve Edge-re, onnan meg már sima ügy.
soha nem volt bajom vele...
-
Hedgehanter
őstag
A kulso szolgaltato nem tovabbitja a leveleket...... nekem az az smtp.domain.eu olyan furan nez ki mint mx record nem igazan latom hogy mi benne az egyedi amirol azonositani lehetne teged (vagy csak nem irtad be mi a valodi?)... hogy nez ki az elkuldott email az @ utan..?
-
supesz
aktív tag
Azért szeretek segítséget kérni, mert rákényszerít, hogy pontosan megfogalmazzam mi is a bajom - ettől a ponttól kezdve pedig a googleben is tudok keresni.
Találtam is egy lehetséges megoldást: Relay beállítása...
Remélhetőleg sokaknak sikerül ez alapján bekonfigolni a levélküldést.
supesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest