Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
AAAAA nem hülye vagyok hanem Tamás.
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.Mivel van Action Pack-ünk így minden új gépen ott a Win10 Enterprise + Office 2016 ami win7 ú office 2010 óta működik nálunk ebben a felállásban. Nem nagyon hiányzik az online függőség. A másik pedig, hogy a legtöbb ügyfelünk hallani sem akar a cloud-ról. A németek sokszor marha macerásak ilyen dolgokban. És én is jobban szeretem ha a cuccaink nálunk vannak tárolva az LTS ügyfél backup-októl a mail-ekig.
Azért mondtam, hogy lesz FIX IP. Addig amíg nincs nem okoz gondot mert "párhuzamosan" használjuk a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.