Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
kraftxld #1355 üzenetére
AAAAA nem hülye vagyok hanem Tamás.
Teljesen egyetértek veled. De saját cégnél saját szerveren saját szabadidőmben nem úgy számolok mint ahogy te mondod. Amúgy én is elég jó példa vagyok ennek a képletnek az alkalmazására. Egy olyan cég amelyik hasonló területen mozog nem veszít semmit ha megismer kicsit egy Exchange 2016 Servert közelről. A különbség az, hogy eddig nem én buzeráltam hanem kolléga.
Mivel van Action Pack-ünk így minden új gépen ott a Win10 Enterprise + Office 2016 ami win7 ú office 2010 óta működik nálunk ebben a felállásban. Nem nagyon hiányzik az online függőség. A másik pedig, hogy a legtöbb ügyfelünk hallani sem akar a cloud-ról. A németek sokszor marha macerásak ilyen dolgokban. És én is jobban szeretem ha a cuccaink nálunk vannak tárolva az LTS ügyfél backup-októl a mail-ekig.
Azért mondtam, hogy lesz FIX IP. Addig amíg nincs nem okoz gondot mert "párhuzamosan" használjuk a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- SONY LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest