Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

Kérlek, segítsetek nekem ha tudtok. Adva vagyon egy 2008 r2 egyenlőre virtuális környezetben. Erre telepítve van tartomány, és egy exchange 2010. Emellett van 2db win7-es kliens outokkal, ami tartományba van léptetve . A tartományon belül a levelezés tökéletesen működik. Az userek egymás között hibátlanul tudnak levelet küldeni. A problémám az, hogy kifele és befele NEM mennek a levelek. Tudom, hogy a szolgáltatom smpt szűrést végez, ezért ezt kikapcsoltattam, tehát elvileg a 25-ös port ok. A routeren kinyitottam a 25, 110, 443, 80-as portokat. Elvileg a tűzfal is ok. Létrehoztam egy send connectort is. Beállítottam a DNS-t is. Valamiért mégsem mennek a levelek. Valószínűnek tartom, hogy a DNS valahol nincs megfelelően konfigurálva. Mivel úgy gondoltam, hogy valamit benéztem, ezért igénybe vettem egy kis screencastot ami az alábbi(mindent úgy konfiguráltam mint az adott videóban, csak a tartomány neve más, és az IP cím): https://www.youtube.com/watch?v=jdf_3DRssks&index=4&list=PL55E7C64A68E5CFAB Segítsetek, mit rontottam el. Miért nem megy kibe a levelezés? Ha sikerülne megoldanom, valószínűleg élesbe is megcsinálnám. Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv.: Tamás

Új hozzászólás Aktív témák