Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Végre volt egy kis eszük és dobták a 640x480-at. Mondjuk talán jobb lett volna a 720x576, de mondjuk már az is jó, hogy 720 széleset tud, nem kell felhúzni DVD-re íráshoz.
Az összehasonlításra nagyon kiváncsi vagyok, kicsit elszonorít, hogy nem látsz sok javulást és high sensitivity módban, és persze kicsit meg is nyugtat, hogy nem kell váltanom még
de persze ez tényleg csak egy teszteléses összejövetelnél derül majd ki. Sajnos elég gázos napokat élek meg mostanában meló szempontjából (ma pl. 5-kor keltem, azóta úton vagyok és most értem haza nemrég), de remélem jövő hétre lenyugszanak kicsit a dolgok és meg tudunk majd beszélni valamit.
Amúgy sikerült már TV-re kötni? Mondjuk az analóg kimenete nem annyira jó szerintem. A HDMI-re viszont szintén kiváncsi lennék
Jó, hogy végre nemcsak én látok fantáziát ezekben a kütyükben, illetve, hogy nemcsak én használok ilyet itt a fórumon, így vége lehet talán a topic blog jellegének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konteó topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de persze ez tényleg csak egy teszteléses összejövetelnél derül majd ki. Sajnos elég gázos napokat élek meg mostanában meló szempontjából (ma pl. 5-kor keltem, azóta úton vagyok és most értem haza nemrég), de remélem jövő hétre lenyugszanak kicsit a dolgok és meg tudunk majd beszélni valamit.