Hirdetés

Aktív témák

• Pisti79

csendes tag

válasz atosz #2280 üzenetére

Sajnos az én gépem ilyen félhomályban nem tud jól makrózni (vakuzni ugye nincs értelme) ezért csináltam egy kézi rajzot, hogy hogyan kell (szerintem) rögzíteni a fülhallgatóhoz. Hogyan lehet ide képet feltenni, már csak annyi a kérdésem és máris közszemlére bocsájtom remekművemet.

Tegnap teszteltem a töltést, már teljesen feltöltött állapotot jelzett, amikor lehúztam az USBről és visszadugtam. Elkezdte tovább tölteni az aksit, de kb 5 perc múlva leállt és megint tele tankot jelzett. Ez így teljesen rendben van. Egyébként utánaolvastam a Li-ion aksik lelkivilágának, ideális esetben 2500 töltést bír (szemben a NI-MH aksik max 1000szeres töltésével) és minden szép és jó, gondolom mindenki ismeri hogyan kell (lehet) bánni vele, viszont fellép nála az un öregedés, 2 - 3 év alatt sajna megadják magukat. Ilyen az életciklusuk, de addig lehet nyúzni rendesen. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg nem gáz ha az ember napjában többször is ki-be dugdossa. Nekem 1-1,5 óra alatt tölti fel az aksit abban az esetben, amikor már csak 1 csík van a kijelzőn.

Ez a firmware dolog valóban érdekes, hogy a régebbi firmware ''okosabb''. Én láttam a táncoló emberkét, aki miatt csak - az amúgyis pici - fél kijelzőn fut a szám címe...személy szerint én maradok a mostani verziónál. De lehet, hogy ez tényleg csak a 256-osok sajátja. Én egy 330-as 256Mb-os verziót próbáltam, a kolléga pedig egy 300-ast 256 Mb-al, ha jól emlékszem.

Aktív témák