Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz Dagaddt #6812 üzenetére
Lehet nincsenek kitöltve egyáltalán az id3tag adatok.
Egyébként én nem állítottam be, hogy meghajtóként lássa a gép, de így is sajátgépben ugyan olyan kényelmesen lehet kezelni, mint máskülönben total commanderben.
Persze első ahogy ponti is írta a firmware frissítés.
Firmwarek: link
Hajrá!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
ponti_ak
addikt
válasz Dagaddt #6812 üzenetére
Win Media Player 11 (WMP) feltelepít (XP SP2 alá), vagy Firmware Upgrade, amivel már lesz USM menüpont, és választható lesz az UMS mód, s ezután már "sima" pendrive-ként felismeri az OpRendszer.
Én ez utóbbit javaslom, mert egyszerűbb lesz az életed, és Flac támogatást is nyerhetsz általa. (Folder-támogatást így sem kapsz, de legalább nem leszel WMP-hez kötve..)A Fw-Upgrade lépéseit keresd a topik több pontján (és vesszőjén... )
Sok sikert, üdv: ponti[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest