Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19751) veector


veector
senior tag

Youtube FiiO X5 in action

[ Szerkesztve ]

(#19752) fi:zi'k válasza veector (#19751) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Miért tűnik kamunak a profil?

A menü az eddig publikáltakhoz eléggé hasonló.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#19753) veector válasza fi:zi'k (#19752) üzenetére


veector
senior tag

Rájöttem, hogy nem kamu. Facebookjukra is kirakták.
Csak az nem tetszett, hogy a csatornájukon nagyon gagyi a borítókép vagy minek hívják ezt, meg gondoltam több videójuk is van.

(#19754) juve600


juve600
nagyúr

üdv !!!!!!

vettem egy http://m.philips.hu/c/mp4-szereplok/gogear-vibe-4-gb-os-sa4vbe04kf_12/prd/
készüléket
a video lejátszó formátuma
SMV: 160 x 128 pixel, 30 kép/s, 512 kbps

gyárilag van rajta egy 3 perces video,azt lejátsza de amit én másolok rá azt nem
probáltam avi,xvid,mp4- fájlokat átkonvertálni erre a smv formátumra,konvertális sikerül,átmásoltam a lejátszóra de minden esetben azt irja hogy nem támogatott formátum holott azok is svm fájlok

hol lehet a gond ?
köszönöm

(#19755) PHM válasza juve600 (#19754) üzenetére


PHM
addikt

A Philips Songbird programmal tudod átrakni a videókat.
Elég lassú folyamat lesz.
Mondjuk nem tudom, érdemes-e ennyi munkát belefektetni.
Ezen a kijelzőn ma már nem olyan nagy élmény egérmozizni.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#19756) juve600 válasza PHM (#19755) üzenetére


juve600
nagyúr

thx

(#19757) raven12


raven12
senior tag

Na voltam X3-at és DX50-et összehallgatni! :D

Még egyszer köszönöm a Pixel Kft.-nek a lehetőséget :)

Nos, vegyesek az érzéseim, kavarognak a gondolatok, de így is sokat tisztult a kép főleg az X3-al kapcsolatban. Le se kéne írnom már, de nehogy elfelejtse valaki: ez szubjektív vélemény.

Több, mint egy óráig hallgattam őket GR07-el és B2-vel. Az első megdöbbenésem az volt, hogy mennyire gyorsan hozzá lehet szokni a hangjukhoz, és utána már nem is tűnik annyira másnak a kép, így miután fél-fél órát hallgattam őket, elkezdtem gyorsan váltogatni őket, hogy minél több különbséget összeszedjek.

Először is a Fiio X3:
Kezelése pofonegyszerű, letisztult, baromi gyorsan szokható és baromi gyors. Rendkívül tetszett, tekerés és minden bugmentes, gapless tökéletes, nagyon egyben van, úgy vettem észre, nem kell már csiszolni rajta.
Hang: Most már nem mondom, hogy majdnem annyira zárt a tere illetve színez, mint a Fuze :) Szép telt hang, térrel nem voltam megelégedve, de persze vannak a GR07-nél sokkal nagyobb terű fülesek/fejesek (B2-ről már ne is beszéljünk), így is nagyobb, mint a Fuze-é. Hazafele a Fuze-t hallgatva a 2 drágább lejátszó után elsőre lapos (úgy értem olyan semmilyen), zárt, 5 perc múltán pedig megint alig érzek különbséget a hozzászokás miatt (erről majd később).
Bővebben még elemzem az összehasonlításnál.

iBasso DX50 (legújabb firmware):
Szélesebb, vastagabb, nehezebb. Már-már túl nagy a zsebben hordáshoz (ajaj).
Kezelése számomra hagy maga után kívánnivalót, megbeszéltük a segítőimmel a dolgot, de egyelőre tartom a véleményem, ez amolyan "first look".
A képernyő nagyon reszponzív, de a lejátszó maga lassú, sokat gondolkodik. Nem olyan logikus a menüfelépítés, mint az X3-ban. Lejátszás előtt gondolkozik (az X3 nem), beleugrik 1-2 mp-t a számba megnyitásnál, megnyitás után kb. 3-4 mp-ig nem lehet tekerni, mert bebugol, és nem ugrik oda, ahova akarom. A vissza gomb a képernyőn nagyon pici, de mint megtudtam, legalább fizikai gombbal is lehet ezt navigálni. Nekem nem akart fizikai gombbal tekerni, de megmutatták, lehet, bár szerintem lassú (bár X3 sem progresszív, tartja a tekerési sebességet, nem gyorsul fel hosszú nyomvatartásnál). Gapless jól működik, de bugos a szám végén az időkijelzés, ahogy vált.
Szóval engem bosszantott a navigálás (megszoktam a jót, na), de természetesen mindennapi használatnál, ahol nem tekerek és számváltok össze-vissza, valszeg megszokható, tehát ettől magam részéről eltekintenék.
Hangja: Először low gain-en volt, nem győzött meg, lapos, dinamikátlan, semmi érdekes. Aztán segítőm ajánlására feltoltam high gain-re (előtte nem is tudtam, hogy van ilyen gomb), ez tette, amire számítottam, nem csak hangosabb, de nagyobb dinamikájú, teltebb lett.
Amit mindenképpen észre lehet venni, hogy nagyobb a tere, mint az X3-nak. Szép, tiszta, szellős, telt (high gain!). Tetszett.
Bővebben összehasonlításban.

Ősszehasonlítás:
Meghallgattam egy csomó zenét az X3-al, majd a DX50-el, ahogy váltottam, jöttek elő a különbségek, de utána egyre kevésbé találtam különbségeket, ezért kellett a gyors váltogatás, egyszerűen nem tudtam rendesen a fejemben tartani, hogy is szólt ez meg ez rajtuk.
Amit most leírok, kicsit szembemegy a logikámmal, mert mindig is úgy gondoltam/tapasztaltam, hogy a nagyobb tér szellősebb volta csal elő elsősorban részleteket, ez alapján a DX50-et raktam látatlanban előbbre, de meg kellett döbbenjek. Hiába volt a DX50 szellősebb, az X3 részletgazdagabb volt(!!), méghozzá érezhetően, főleg a középtartományban. Viszont a DX50 szellősebb volta miatt is alapból nagyobb dinamikájú volt. Tehát az egyik részletesebb, a másik nagyobb dinamikájú és szellősebb. Hm.
Érdekes volt hallani, és egyben kétségbeejtő, mert így mindkettő jobb valamiben a másiknál, ez pedig nehezíti a döntésem :) . Amit még megemlítenék, hogy a DX50 mintha kicsit csapná a sub basszust, ezt csak kutyafuttában próbáltam ki egy számmal.
Összességében mellesleg az X3 teltebb, de a DX50 sem száraz egyáltalán, sőt. Nem melegebb, de teltebb a hangzása, mint a Fuze-nak!

Nos, konklúzióként nem tudok mást mondani, mint hogy nem tudom :D .
Nagyon akartam, hogy a DX50 legyen a jobb, de egyáltalán nem egyértelmű a végeredmény. Egyelőre nem tudom eldönteni, melyiket vegyem, elvileg ugye DX50-et kapok 55-ért mínusz 20k, ha sikerül eladnom az ajándék R3-at, X3-at egy tízessel olcsóbban ugyanezen okok miatt (itthon nagyobb a különbség).
Az X3 nagyon egyben van, a DX50-en még rengeteg foltozgatnivaló van.

Hallgatott zenék: Komolyzene (ebben éreztem a legkevesebb különbséget lejátszók között, ahogy fülestalálkozón is a fülesek között), prog rock (Pink Floyd, Ayreon, Pain of Salvation), prog metál (Dream Theater, Star One), deathcore (Veil of Maya), progdeath (Persefone) stb.
Érdekesség: Nem hallottam nagyobb különbséget a 24/96-192-os zenékben Fuze és ezek között, mint a 16/44.1-esekben, pedig volt mindkettőből jócskán.

Amire rájöttem, hogy bizony érezhető előrelépés ez a 2 lejátszó a Fuze-hoz képest, egyelőre kb. megfelel az árkülönbségnek az elvárásaimhoz mérten.
Szintén, hogy a B2-nek kell mennie :D . Nem akartam eldönteni, mielőtt nem hallom ezekkel a lejátszókkal őket, mert hátha, ha már úgyis venni akarok lejátszót, de most már egyértelmű. Hogy miért, azzal még lógok, de majd írok egyszer összehasonlítást. Fáj a szívem a B2-ért, de egyértelműen határozottabb vagyok az ügyben, mint voltam, és ez jó.

Ennyi. De eszméletlen sokat tudok én dumálni, jó ég. Bocsi érte, és remélem, nincsenek benne nagy hülyeségek :D

Nagyon kíváncsi leszek bucsher véleményére (persze addigra már lehet én is rendelek valamit) :)) ! Ati, te meg voltál már végre ie800-at hallgatni? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19758) Ati1979 válasza raven12 (#19757) üzenetére


Ati1979
veterán

:R

Köszi a részletes beszámolót. Ez alapján nagyon egálnak tűnik a két lejátszó. Amire én kíváncsi vagyok még, mit tudnak a jóval drágább ak100 ellen produkálni.
Magyarul mit lehet kihozni ugyanabból a wm8740-es DAC-ból. :)

Karácsony előtt kiderül. :)

Igazából most még jobban a döntésképtelenség medrébe terelted a két lejátszó közt vacillálókat. :))

Nem még nem. Vagy hónap végén megyek Pestre, vagy dec elején. Akkor hallgatom...
(leszámítva persze a fejes talit a jövő hétvégén :D )

(#19759) gelbelex válasza raven12 (#19757) üzenetére


gelbelex
őstag

Először is köszönet a leírásért! :R
Egyáltalán nem hosszú, sőt, alapos, minden részében van lényeges info.
Akár le is fordíthatnád és mehetne a netre a többi teszt közé, simán van olyan jó, mint azok.
Ám nekünk, akik együtt hallgatták veled a füleseket (ill. nekem, akinek Fuze-a van) ez még hitelesebb, tehát értékesebb.

Nekem már csak a Digital Out miatt is szimpatikusabb az X3 (X5?). A DX kiforratlansága is kizáró ok, persze ez megoldódhat később.

A Fuze-hoz képest nekem pedig az lesz az igazi előrelépés, hogy meg tud hajtani komolyabb fejest is (méf nem tudom, mi lesz az), amit otthon hallgatnék vele.

[ Szerkesztve ]

(#19760) raven12 válasza gelbelex (#19759) üzenetére


raven12
senior tag

Köszönöm a dicséretet, de azért az túlzás! :R

Az volt rémisztő, hogy ez már a 4. frissítés a DX50-re, és még mindig ilyen... Legalább fagyogatni nem fagyogat már (elvileg).
Komolyabb fejest azért csak módjával, érzéketlenebb+nagyobb impedanciájút azért valszeg csak plusz erősítővel hajt meg normálisan.
Csatlakozásokról nem véletlenül nem írtam, nekem nem olyan fontosak (még), illetve nem is nézegettem őket.
Settings-ben és főmenüben se igazán kavartam, mintha azért az X3 kicsit bővebb állítási lehetőségekkel bírna...

Ati: nem egál, más! Hasonló, de mégis más. Nem hiába szántam külön bekezdést a különbségeknek. Sokat kell még rá aludnom, hogy eldöntsem, melyiket. A miértek már megvannak, de még össze kell állnia.

[ Szerkesztve ]

(#19761) Ati1979 válasza raven12 (#19760) üzenetére


Ati1979
veterán

Másnak más, de mégis nehéz a kettő között dönteni.

A leírtak alapján egy ligában játszanak.

(#19762) pkaresz válasza raven12 (#19757) üzenetére


pkaresz
senior tag

Szia!

Én is köszönöm a tartalmas klassz beszámolót.
Az X3 at nem hallgattad meg high gain módban?
:)

Üdv: Karesz

[ Szerkesztve ]

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#19763) PR0JECTNR56 válasza raven12 (#19757) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Köszönjük az összehasonlítást, ez most nekem is jól jön. :R

(#19764) fi:zi'k válasza raven12 (#19757) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Miért érzed úgy, hogy a B2-nek mennie kell?

(#19763) SHiZUOKA
Most mindenki ezen a két kütyün forog? :DDD

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#19765) PR0JECTNR56 válasza fi:zi'k (#19764) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Mindkettő megjelenésétől kezdve foglalkoztat. És a kettő közül lesz valamelyik a J3 utódja és még ez az összeg amit egy kiadós spórolás után lejátszóra tudok szánni, szóval nyilvánvaló, hogy mindenki ezeken pörög. :D

[ Szerkesztve ]

(#19766) Bodz válasza raven12 (#19757) üzenetére


Bodz
nagyúr

Köszi a beszámolót! :R

Tényleg nem kötekedni szeretnék, de... :B
"Először low gain-en volt, nem győzött meg, lapos, dinamikátlan, semmi érdekes. Aztán segítőm ajánlására feltoltam high gain-re (előtte nem is tudtam, hogy van ilyen gomb), ez tette, amire számítottam, nem csak hangosabb, de nagyobb dinamikájú, teltebb lett."
Tudod ezzel így mi a baj?

[ Szerkesztve ]

(#19767) fi:zi'k válasza Bodz (#19766) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Hangerő? :B

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#19768) kp59 válasza pkaresz (#19762) üzenetére


kp59
aktív tag

Erre én is kíváncsi lennék mert ahogy mondod a FiiO X3-nál is van High Gain kapcsolási lehetőség. A FiiO ilyenkor +6dB-el megemeli a hangerőt. Azt viszont hogy ettől szebben szólna nem hiszem legfeljebb érezhetően hangosabb lesz (legalább is én így tapasztaltam és nem is használom ezt a lehetőséget mert nekem a Low beálítás hangzása jobban tetszik). Nem tudom talán némelyik nagyobb fejhallgatónál jöhet jól ez a funkció. Szerintem az iBasso DX50 High Gain beállítása a megemelt hangerejével csak megtévesztette raven12 fórumtársunkat az összehasonlításban.
Ettől függetlenül köszönet az összehasonlításért. Amit leírt az bennem Pixel kft. #19693 számú ([link]) hozzászólásában elhangzottakat erősíti meg azaz hogy ár/érték arányban jelenleg az X3 verhetetlen.

[ Szerkesztve ]

(#19769) raven12


raven12
senior tag

Az X3 high-gain-ben volt emlékezetem szerint végig.

Gitárerősítőn sem csak a hangerőt emeli a gain. Ha van 255 lépcsős Volume, minek gain, miért nincs fullon járatva, ha másba nem szól ez bele? Értitek, hogy miért kötekszem. Hallottam, amit hallottam, és biztosíthatlak titeket, hogy próbáltam a hangerő növelés-csökkentéssel egálba hozni az egymás után hallgatott low-gain high-gain-t, mert tudom, hogy a hangerő növelése megtévesztő lehet, és így is más volt az érzés.

Tartom a véleményem, nézzetek hülyének, de a gain számomra nem csak hangerő. Sosem az volt, és ez egy mp3 lejátszón se változott.

(#19770) Bodor válasza raven12 (#19769) üzenetére


Bodor
veterán

Meg tudom erősíteni az állításodat! Nekem a FiiO E07K-nál volt ilyen tapasztalatom. A kis B2-őt én is high gain-el hallgattam, mert azonos hangerőre való beállításkor is hallhatóan dinamikusabb, erőteljesebb hangot kaptam. Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy így van, de én is csak a fülemnek hiszek.

Egyébként X3-al is kipróbáltam a high gain-t, de nem tapasztaltam változást, szóval lejátszótól , erősítőtől függ a dolog, nem általános érvényű.

[ Szerkesztve ]

(#19771) Ati1979 válasza kp59 (#19768) üzenetére


Ati1979
veterán

"Amit leírt az bennem Pixel kft. #19693 számú ([link]) hozzászólásában elhangzottakat erősíti meg azaz hogy ár/érték arányban jelenleg az X3 verhetetlen."

Tényleg nagyon részletes és jól sikerült összehasonlítás, de megerősíteni ezt csak akkor lehet, ha hallod a kettőt egymás mellett.

Meghallgatás helyett más véleményére hivatkozni sajnos nem kifizetődő.
Vannak olyanok is akiknek nem annyira tetszett az x3...

(#19772) pkaresz válasza Ati1979 (#19771) üzenetére


pkaresz
senior tag

:) Sorry:)

[ Szerkesztve ]

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#19773) Ati1979 válasza pkaresz (#19772) üzenetére


Ati1979
veterán

Nekem nincs vele semmi bajom amúgy. :N Rövid ideig hallottam, élesek voltak számomra a magasak. Szoftverfrissítéssel lehet, hogy orvosolták a dolgot.

Én csak azt mondom, hogyha van valakinek lehetősége menjen el és hallgassa meg a kettőt egymás mellett.
Mindenkinek más a füle. :DD

(#19774) raven12 válasza Ati1979 (#19773) üzenetére


raven12
senior tag

Mondd, hogy nem csak a T70p-vel próbáltad! Az szvsz eléggé félrevezető.

(#19775) pkaresz válasza Ati1979 (#19773) üzenetére


pkaresz
senior tag

Ockay! :). (OK)

[ Szerkesztve ]

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#19776) bucsher válasza raven12 (#19757) üzenetére


bucsher
őstag

köszi, én is sokat adok a véleményedre, mert nagyon hasonló az izlésünk.
néhány megjegyzés.
X3 high/low gain ügyben headfin nem talált senki hangzásbeli különbséget, pedig keresték, mert más eszközökön szokott lenni. én sem hallok különbséget.
beletekerés ügyben meg írtam nekik emailt, és azt válaszolták, hogy rajta vannak a progresszív tekerés ügyön, legközelebbi sw-rel már esélyes hogy javulni fog.
dx50 firmware ügyben pedig van egy új 1.2.3 beta verziós nem hivatalos, aminek kiterjesztett sub-bass tartománya van, bár az első pozitív benyomások után már nem egyértelműen mindenkinek tetszik jobban, mint a hivatalos 1.2.2 hangja.
elvileg holnap postázzák a batch8-at, már nagyon várom :C

In the pipe - five by five!

(#19777) kp59 válasza Ati1979 (#19771) üzenetére


kp59
aktív tag

Márpedig nekem ez a véleményem. :K
Idehaza a DAP-ok között az X3 ár/érték aránya jelenleg a legjobb.
45.000Ft-ért ([link]) ilyen minőséget egyik piacon lévő DAP sem tud felmutatni. :C

[ Szerkesztve ]

(#19778) fi:zi'k válasza kp59 (#19777) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Nagyon lement az ára az X3-nak itthon. :B

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#19779) Ati1979 válasza raven12 (#19774) üzenetére


Ati1979
veterán

Nem! :) Eléggé az lenne... :)
Nekem se425-tel is sok volt benne a magas. (pedig abban állítólag nem nagyon van olyan. :D

(#19777) kp59

Ilyen ár mellett lehet benne valami! :) Sőt igazad is van...

Ez a cég mekkora haszonkulccsal dolgozik???

(+27% ÁFA, Vám stb)

Ettől függetlenül fenntartom a véleményem. Ha valakinek meghallgatás után nem tetszik, akkor nem érdemes megvenni. :DD

Amúgy szerintem akinek nem sürgős a vásárlás annak érdemes bevárnia az x5-öt. Ki tudja az milyen lesz...

[ Szerkesztve ]

(#19780) fi:zi'k válasza Ati1979 (#19779) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Az X5 kb kétszer annyi lesz mint az X3. Abszolút nem egy ligában játszanak.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#19781) Ati1979 válasza fi:zi'k (#19780) üzenetére


Ati1979
veterán

Igen azt gondoltam, hogy drágább lesz, de nem néztem utána az árának. :B

Viszont abban az ár kategóriában sem túl nagy a kínálat. Lehet, hogy van aki többet is szánna rá, ha jobb lenne.

(#19782) raven12 válasza Ati1979 (#19779) üzenetére


raven12
senior tag

Eddig is röpködtek a tízezrek, de azért ez már sok lesz :D Még az, hogy 40 vagy 50 ezer, az egy dolog, de az meg 90-100 lesz :D A fene akar várni az X5-re, úgyse lesz annyi pénzem.

Egyébként nem értem, szerintem meg pont hogy mély és még inkább középorientált az X3. Szerintem a magasak kicsit háttérben vannak és a közepek meg kiemelve. Tényleg, nagyon jó az "attack", deathcore-al félelmetes volt, milyen határozottakat, keményeket tudott ütni a lábdob. Instant headbang és vigyorgás :DDD
Húzna a szívem a DX50 felé a lineárisabb és nagyobb terű hangzás miatt, de vannak "ezek" a kis apróságai az X3-nak, ami miatt nagyon forgolódok :D

bucsher: A kezelés rovatot direkt neked szántam, mert ha annyira tetszett a zsebből navigálás az X3-on, akkor valszeg sírni fogsz a DX50-el :D Amúgy még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy egy kicsit is passzentosabb farmerba hogy megy ez a DX50 bele :DDD

Egyébként már látom, hogy félreérthetően írtam, mintha a hangosodás miatt lenne teltebb a zene high gain-en. :( Mea culpa, nem akartam támadni, csak úgy éreztem, élből cáfoljátok, hogy a gain hatással lenne bármire is a hangerőn kívül. Viszont legalább utána leírtam, hogy korrigáltam a hangerőt.

[ Szerkesztve ]

(#19783) Ati1979 válasza raven12 (#19782) üzenetére


Ati1979
veterán

Ja az már tényleg más kategória. :)
De legalább lesz kínálat. Meg majd annak is mérséklődni fog előbb utóbb az ára.
Lesz majd 80k.

Az x3-ra is mindenki 50-60k körüli hazai árat mondott, most meg már 45k. Pedig alig jelent meg...

Én csak nagyon rövid ideig hallgattam az x3-mat. Ezért lehet, hogy hosszabb meghallgatás után pozitívabb irányba fordulna véleményem. :)

A viszonylag kicsi tér viszont elég necces. :( Akkor inkább látatlanba (hallatlanba) a dx50, dacára a magasabb árnak...

Nem irigyellek, biztos vannak álmatlan éjszakáid... :)

(#19784) raven12 válasza Ati1979 (#19783) üzenetére


raven12
senior tag

Azért örülök, hogy ez a legnagyobb problémám az életben :DDD

(#19785) Ati1979 válasza raven12 (#19784) üzenetére


Ati1979
veterán

Én is örülnék a helyedben. :DDD

(#19786) trickyy válasza raven12 (#19757) üzenetére


trickyy
senior tag

Ezek a lejátszók kb egy szinten vannak a Cowon-okkal?

(#19787) raven12 válasza trickyy (#19786) üzenetére


raven12
senior tag

Egyetlen Cowon-t hallottam kb. 10 percig, nincs összehasonlítási alapom. Egyetlen dolgot tudok mondani, a Cowon száraz, hideg hangképű, ezek inkább a meleg oldalon vannak (némely szövegkörnyezetben igen hülyén hangzik ez a szó :DDD ).

(#19788) Ati1979 válasza trickyy (#19786) üzenetére


Ati1979
veterán

Attól függ melyikkel. Szerintem egy J3 simán partiba van ezekkel. (sőt...) Kivétel az erősítő teljesítmény.

Bár tényleg meg kéne hallgatni ezeket egymás mellett. Nem szeretnék elhamarkodottan véleményt nyilvánítani.

(#19789) trickyy válasza Ati1979 (#19788) üzenetére


trickyy
senior tag

Nekem D2-m van.

(#19790) raven12 válasza Ati1979 (#19788) üzenetére


raven12
senior tag

már megtetted :DDD

(#19791) Ati1979 válasza raven12 (#19790) üzenetére


Ati1979
veterán

Nem egy időben egymás mellett, ugyanazokkal a zenékkel, és ugyanazzal a fülessel... :))

(#19789) trickyy

Azt még nem hallottam sajnos... :(

(#19792) raven12 válasza Ati1979 (#19791) üzenetére


raven12
senior tag

az elhamarkodott véleménynyilvánításra gondoltam. :U

(#19793) Luissimo válasza raven12 (#19787) üzenetére


Luissimo
veterán

ebben a szövegkörnyezetben is NAGYON hülyén hangzik :)) :DDD

egyébiránt az S9 hangzása szerintemnagyonis rendben van, de akinek a füle ugyebár másra van kihegyezve, hmmmm :F :((
nagyon szívesen végigcsinálok bárkivel egy vaktesztetm viszem a magam 3 fajta lejátszóját (a cowonon kívül) és ha megmondja 100%-ra, hogy mikor melyik szól a fülében vakon, akkor megnyerheti az egyikt :D :K :K

(#19794) pkaresz válasza raven12 (#19790) üzenetére


pkaresz
senior tag

Jó szokása szerint! :)

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#19795) bucsher


bucsher
őstag

egy kép az elhamarkodottan ítélő magashangfóbiás barátunknak :))

In the pipe - five by five!

(#19796) pkaresz válasza bucsher (#19795) üzenetére


pkaresz
senior tag

Megérkezett? :)
Gratula.

Üdv: Karesz

[ Szerkesztve ]

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#19797) fi:zi'k válasza pkaresz (#19796) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Tegnap írta, hogy elvileg ma postázzák a batch 8-at. Azért ennyire még a futárok sem gyorsak. :DDD

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#19798) pkaresz válasza fi:zi'k (#19797) üzenetére


pkaresz
senior tag

:D

Jól van no!

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#19799) Ati1979 válasza bucsher (#19795) üzenetére


Ati1979
veterán

:C

Na ez k*rva jól néz ki! :)

Gratula! Na kíváncsi vagyok, ez első benyomásokra. :)

(#19792) raven12 + (#19794) pkaresz + (#19795) bucsher

Tudom eretnek dolog negatív véleményt nyilvánítani az x3-ról. :P

Lassan úgy járok mint filózoli az ie800-al. :DD

(#19800) raven12 válasza Ati1979 (#19799) üzenetére


raven12
senior tag

Nem az a gond, hanem azt állítottad, hogy a Cowon simán befogja, pedig még csak ugyanazzal a fülessel se hallottad őket :D

bucsher: A képes posztodat nem tudom mire vélni :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.