Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz raven12 #19757 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót. Ez alapján nagyon egálnak tűnik a két lejátszó. Amire én kíváncsi vagyok még, mit tudnak a jóval drágább ak100 ellen produkálni.
Magyarul mit lehet kihozni ugyanabból a wm8740-es DAC-ból.Karácsony előtt kiderül.
Igazából most még jobban a döntésképtelenség medrébe terelted a két lejátszó közt vacillálókat.
Nem még nem. Vagy hónap végén megyek Pestre, vagy dec elején. Akkor hallgatom...
(leszámítva persze a fejes talit a jövő hétvégén ) -
gelbelex
őstag
Először is köszönet a leírásért!
Egyáltalán nem hosszú, sőt, alapos, minden részében van lényeges info.
Akár le is fordíthatnád és mehetne a netre a többi teszt közé, simán van olyan jó, mint azok.
Ám nekünk, akik együtt hallgatták veled a füleseket (ill. nekem, akinek Fuze-a van) ez még hitelesebb, tehát értékesebb.Nekem már csak a Digital Out miatt is szimpatikusabb az X3 (X5?). A DX kiforratlansága is kizáró ok, persze ez megoldódhat később.
A Fuze-hoz képest nekem pedig az lesz az igazi előrelépés, hogy meg tud hajtani komolyabb fejest is (méf nem tudom, mi lesz az), amit otthon hallgatnék vele.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Köszi a beszámolót!
Tényleg nem kötekedni szeretnék, de...
"Először low gain-en volt, nem győzött meg, lapos, dinamikátlan, semmi érdekes. Aztán segítőm ajánlására feltoltam high gain-re (előtte nem is tudtam, hogy van ilyen gomb), ez tette, amire számítottam, nem csak hangosabb, de nagyobb dinamikájú, teltebb lett."
Tudod ezzel így mi a baj?[ Szerkesztve ]
-
bucsher
őstag
köszi, én is sokat adok a véleményedre, mert nagyon hasonló az izlésünk.
néhány megjegyzés.
X3 high/low gain ügyben headfin nem talált senki hangzásbeli különbséget, pedig keresték, mert más eszközökön szokott lenni. én sem hallok különbséget.
beletekerés ügyben meg írtam nekik emailt, és azt válaszolták, hogy rajta vannak a progresszív tekerés ügyön, legközelebbi sw-rel már esélyes hogy javulni fog.
dx50 firmware ügyben pedig van egy új 1.2.3 beta verziós nem hivatalos, aminek kiterjesztett sub-bass tartománya van, bár az első pozitív benyomások után már nem egyértelműen mindenkinek tetszik jobban, mint a hivatalos 1.2.2 hangja.
elvileg holnap postázzák a batch8-at, már nagyon váromIn the pipe - five by five!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs