Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Közben (azt hiszem) rájöttem mi is pontosan a problémád. Az üzenetszűrők->''műveletek végrehajtása'' alatt van olyan, hogy ''letöltés a POP-kiszolgálóról''. Talán ha a tb-ben csinálsz egy fiókot az aliasra és egy szűrőt a fenti alapján, akkor csak az adott névre érkező leveleket szedi le. (Gyakorlatban még nem próbáltam ki, de gondolom ez az értelme a fent leírt opciónak, egy próbát szerintem megér.) Ugyanakkor a másik címre érkező levelek kezelését még mindig csak weben keresztül/másik progival tudod intézni. Nem lenne egyszerűbb az alias helyett egy másik mail címet használni?
-
canniball
nagyúr
''...nem tudom, hogyan tilitsam le, hogy ő maga internetről soha ne töltsön le leveleket''
Ha nem állítod be a levelek induláskori automatikus leszedését és a ciklikus leszedést sem, akkor nem fog semmit leszedni.
Mod.: csak akkor ha te azt mondod neki, hogy ''na most szedjük le a leveleket''.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem értem, nekem is ez van fent és van ilyenem: