Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Közben (azt hiszem) rájöttem mi is pontosan a problémád. Az üzenetszűrők->''műveletek végrehajtása'' alatt van olyan, hogy ''letöltés a POP-kiszolgálóról''. Talán ha a tb-ben csinálsz egy fiókot az aliasra és egy szűrőt a fenti alapján, akkor csak az adott névre érkező leveleket szedi le. (Gyakorlatban még nem próbáltam ki, de gondolom ez az értelme a fent leírt opciónak, egy próbát szerintem megér.) Ugyanakkor a másik címre érkező levelek kezelését még mindig csak weben keresztül/másik progival tudod intézni. Nem lenne egyszerűbb az alias helyett egy másik mail címet használni?
-
canniball
nagyúr
''...nem tudom, hogyan tilitsam le, hogy ő maga internetről soha ne töltsön le leveleket''
Ha nem állítod be a levelek induláskori automatikus leszedését és a ciklikus leszedést sem, akkor nem fog semmit leszedni.
Mod.: csak akkor ha te azt mondod neki, hogy ''na most szedjük le a leveleket''.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem értem, nekem is ez van fent és van ilyenem: