Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
O, hat ez mar ilyen nap. Szoval feltelepitettem a ThunderBird 5.0-t es ugye az az elso hogy meg kell adni 1 db fikot mint alapertelmezettet. Ketto GMail fiokom van az egyik a PH-s es nem volt beallitva a GMail feluleten az IMAP vagyis tiltva volt, en pedig nem tudtam hogy a TB csak (?) IMAP protokolon - nem tudom hogy helyesen nevezem-e - keresztul kommunikal.
Ezert nem tudta beallitani mint mukodo fiokot es igy minden inditaskor kerte a fiokhoz tartozo jelszot, ezt kilottem, persze hibauzenet lett a vege. Most engedelyeztem az IMAP-ot a PH-s fiokon, neki futok ujra a TB telepitesenek. Jartam annal a beallitasnal de az csak akkor fog eletbe lepni ha mar rendben lesz, ha nem lesz jo, majd meg jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest