Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Elég régóta, még a 0.x-es időkig visszamenőleg vagyok Thunderbird-felhasználó, de most beleszaladtam egy olyan problémába, amellyel nem tudok mit kezdeni.
Ezeddig kitartottam a 68-as verzió mellett, mert a kedvenc add-onjaim feljebb már nem működtek. Most tartok ott, hogy a nagy váltáshoz egyetlen add-on kivételével alkalmazkodtak a fejlesztők, az az egy viszont már nem fog frissülni. Nélküle viszont kínszenvedés a Thunderbird használata.
Az Account Colors kiegészítőről van szó, amellyel meg lehetett csinálni azt, hogy egy-egy postafióknak (nálam van 10) adtam egy színt, és az az adott fiókhoz tartozó összes tartalmat ilyen színűre festette, azaz az egyesített nézetben is gyönyörűen elkülönültek az egyes accountok.
Most viszont minden egy színű, egyedül a legfelső szint karakterszínét tudom beállítani, de az nem öröklődik végig a fastruktúrán és nem vonatkozik a háttérszínre.
Nem ismertek olyan kiegészítőt, amelyik segítene ez egyes accountok tartalmának vizuális elkülönítésében?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Google Chromecast topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest