Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Elég régóta, még a 0.x-es időkig visszamenőleg vagyok Thunderbird-felhasználó, de most beleszaladtam egy olyan problémába, amellyel nem tudok mit kezdeni.
Ezeddig kitartottam a 68-as verzió mellett, mert a kedvenc add-onjaim feljebb már nem működtek. Most tartok ott, hogy a nagy váltáshoz egyetlen add-on kivételével alkalmazkodtak a fejlesztők, az az egy viszont már nem fog frissülni. Nélküle viszont kínszenvedés a Thunderbird használata.
Az Account Colors kiegészítőről van szó, amellyel meg lehetett csinálni azt, hogy egy-egy postafióknak (nálam van 10) adtam egy színt, és az az adott fiókhoz tartozó összes tartalmat ilyen színűre festette, azaz az egyesített nézetben is gyönyörűen elkülönültek az egyes accountok.
Most viszont minden egy színű, egyedül a legfelső szint karakterszínét tudom beállítani, de az nem öröklődik végig a fastruktúrán és nem vonatkozik a háttérszínre.
Nem ismertek olyan kiegészítőt, amelyik segítene ez egyes accountok tartalmának vizuális elkülönítésében?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Nintendo Switch Lite
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest