Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok! Szerintetek működik egyáltalán a support oldal.
Egy hete tettem fel a kérdést, de sehol semmi válasz.
Összefoglalva, hiába jelölöm meg nem levélszemétként minden alkalommal, hiába nulláztam le a levélszemét tanulás algoritmust, és hiába vettem fel címjegyzékbe a feladót, az aliexpress-től érkező a vásárlásaimról szállításról szóló tájékoztató emaileket folyamatosan szemét mappába teszi a program.
Ez bug, vagy mi lehet szerintetek?
A másik szintén ide kapcsolódó, hogy a program által levélszemétnek minősített (egyébként valóban az) emaileket szórványosan, de beteszi az archívum mappába így nem győzöm külön takarítani azt a mappát is.
Pedig nincs is bekapcsolva semmilyen archiválás funkció! (Minden fiókban ugyanez a beállítás)Erre tudtok valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest