- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok! Szerintetek működik egyáltalán a support oldal.
Egy hete tettem fel a kérdést, de sehol semmi válasz.
Összefoglalva, hiába jelölöm meg nem levélszemétként minden alkalommal, hiába nulláztam le a levélszemét tanulás algoritmust, és hiába vettem fel címjegyzékbe a feladót, az aliexpress-től érkező a vásárlásaimról szállításról szóló tájékoztató emaileket folyamatosan szemét mappába teszi a program.
Ez bug, vagy mi lehet szerintetek?
A másik szintén ide kapcsolódó, hogy a program által levélszemétnek minősített (egyébként valóban az) emaileket szórványosan, de beteszi az archívum mappába így nem győzöm külön takarítani azt a mappát is.
Pedig nincs is bekapcsolva semmilyen archiválás funkció! (Minden fiókban ugyanez a beállítás)Erre tudtok valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest