Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Pont ezt nem értem, hogy miért nincs ilyen opció. Egyszerűen csak otthagyja a leveleket a fájlban, de nem ad arra lehetőséget a mezei usernek hogy kinyerje őket belőle. A tömörítéses opciókat megtaláltam, csak épp furcsállom, hogy ez az alaphelyzet, nem pedig az hogy egyből törli őket (elvégre a biztonságot elsősorban a szemetes kéne jelentse, a fájlban maradt másolatok már dupla óvatosság). Ha valamit mégis duplán védenék, akkor az sokkal inkább a szemetes lenne, na pont azt viszonyt tényleg lenullázza ürítéskor, nem értem én ezt...
Már csak azért is furcsállom ezt a helypazarló alapállást, mert a TB egyik reklámozott előnye épp a kis mérete volt, meg az hogy akár pendrivera is lehet telepíteni és bárhová viheti az ember a levelezését, na ezt a filozófiát eléggé ütik a defaultban sokszáz megásra hízó mappafájlok. Na mindegy, majd ezentúl állítgatom ezt is... 
Még egy kérdés: a tömörítés csak a fölöslegesen helyet foglaló, már törölt levelek kiirtását jelenti, vagy a megmaradó leveleken is végez valamilyen tömörítést?
Nabu: Ne írd le, inkább olvasd el még egyszer miket írok, illetve kérdezek... Akkor nem ismételnéd magad fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- 3DMark Vantage eredmények
- Filmvilág
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már csak azért is furcsállom ezt a helypazarló alapállást, mert a TB egyik reklámozott előnye épp a kis mérete volt, meg az hogy akár pendrivera is lehet telepíteni és bárhová viheti az ember a levelezését, na ezt a filozófiát eléggé ütik a defaultban sokszáz megásra hízó mappafájlok. Na mindegy, majd ezentúl állítgatom ezt is...