Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripley
tag
Sziasztok!
Egy kiegészítővel kapcsolatban lenne egy kérdésem, konkrétan a thunderbrowse-zal kapcsolatban.
Mellékeltem egy képet ami bejelöltem egy RSS hírforrás által megjelenített linket. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudom elérni, hogy erre a linkre kattintva a thunderbrowse-ban és ne a külső böngészőben jelenjen meg az oldal.
Már beállítottam, hogy a weblap töltődjön be és ne az összefoglaló, de ennek ellenére is csak az összefoglalók jelennek meg.
A thunderbrowse saját beállításaiban a linkeknél állítgattam a megjelenéseket, de ezek csak a weblapokban, levelekben megjelenő linkekre érvényesek sajnos.
Nem akarokminden alkalommal váltogatni a két program(levelező hírolvasó és böngésző) között, főleg most nem amikor a TB3 beta verziók már a flash videók lejátszását is támogatják.
A kettes verzióban a linkre kattintással egyébként még a TB-ben nyílt meg a link, szal azt szeretném elérni, hogy a működés annak legyen megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest