Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
boecce
tag
válasz
PazsitZ
üzenetére
""">>>Náalm (512MB ram miatt) eddig be-beakadt""
Ne ""izéljetek""" már!!! Lehet hogy maradinak tartotok, de egy 800 Mhz- Duronnal és 256 MB Rammal igaz, nemcsak netböngészést csinálok, de 3D-s grafikus tervezőt is használok. Persze hogy jobban menne többel is, de nehogy már ne legyen elég!!!!!! Ha meg nem elég akkor meg minek az újabb, ha többet zabál??? Megéri a combosabb vas a szolgáltatások bővülését??? Vagy csak divatmajmolás, hogy """nekem má a 3-as van fenn bübüüüü!!!""
""Nekem is de abból kettő, bübüüüüüü!!!"" Szóval elég későn kapcsolódtam be a PC-t használó halandók körébe, de ahhoz már elég korán hogy egy egyszerű, de ma már meglepően hangzó aránypárral lehetett jellemezni azt a korszakot:: Ahány MB a ram, annyi ezer forint volt a bolti ára... Hát ha ez az ár maradt volna, 512 ezer csak RAM-ra, hát húzós lenne. Az is igaz, akkoriban betárcsázós modemekkel lehetett internetezni csak. (Hál az égnek abból a kimaradtam.. Szörnyű kínlódeás lehetett....))
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911