Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
E célra én sokáig az avg free változatát használtam.
Sajnos egy idő után nagyon elcseszték a fejlesztők, leszoktam róla. Ezt a funkciót azóta is hiányolom.
(elcseszés alatt értem, hogy... már nem emlékszem, pontosan mit tettek, de vagy fontos funkciót vettek ki az ingyenes verzióból vagy túl sok lett hirtelen a fals pozitív vagy akadályozni kezdte a windows működését, ahogy anno a zonealarm, ami miatt bizonyos csillagállások esetén nem lehetett leállítani a rendszert) -
mikk2000
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Mégis mi mások szerint legyen értékelve mint az emberek véleménye alapján?
Ha valamit pirossal jelez, az nem feltétlen azt jelenti hogy az oldal nem megbízható, hanem azt, hogy azért nem árt odafigyelni. Én amúgy valahogy rossz értékelésű oldalakra nem szoktam jutni 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valamit pirossal jelez, az nem feltétlen azt jelenti hogy az oldal nem megbízható, hanem azt, hogy azért nem árt odafigyelni. Én amúgy valahogy rossz értékelésű oldalakra nem szoktam jutni
KAMI911