Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Egyszer játszadoztam vele, az eredeti kép méretétől és a nagyítás mértékétől függött, hogy megjelenik-e a keskeny fekete vonal (például 160%-nál és 180%-nál volt, de 170%-nál nem, és hasonlók). Én emiatt (és a rosszabb minőségű képnagyítás miatt) bináris használom a zoomot: vagy 100%, vagy 200%.
Most próbálkoztam kicsit Operában az eset reprodukálásával, de nem sikerült összehozni. Elképzelhető, hogy már javították.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15287 üzenetére
Ránézek holnap, de csak annyit ígérhetek, hogy YT player oldalán élesztem fel, ami remélhetőleg elhozza a channels oldal meggyógyulását is. Ezt azért mondom, mert már láttam a channels oldal struktúráját, és nem érzem magam elég erősnek és időmilliomosnak, hogy nekiessek széthegeszteni azt a masszát
#15288: tudsz mondani egy pontos verziószámot? Az imént frissült nálam a b8pre, és még nagyon nem így néz ki.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101206 Firefox/4.0b8pre
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15292 üzenetére
Ez a legújabb hourly-ban van benne, a holnap nightly buildben lesz benne.
Köszi, akkor holnap mindenképpen ránézek, mert kíváncsi vagyok.Sajnos az Fx GUIja nem a leggyorsabb, ennek 2 oka van:
- XUL, XBL, CSS, SVG, JS-ben van megírva
- egy processzben fut a contenttelElhibázott lépésnek tartom, h. ez ellen az Fx4-ben nem tesznek semmit.
A Jaegermonkey ezen is sokat segít, hiszen nem mindegy, hogy a keretrendszer milyen sebességgel fut. A könnyű bővíthetőséget a XUL teszi lehetővé, mert script alapú, de a XUL az oka annak is, hogy lassú a GUI, mert script alapú. A Jetpack alapú bővítmények minél gyorsabb elterjedése azért lenne jó, mert eléggé nagy tehermentesítést jelentene, ha eddigi script alapú közvetítő rétegek helyett az addonok közvetlenül natív kóddal kommunikálnának.Az Fx4-ben érezhetően gyorsult az alkalmazás általános sebességérzete (nem szintetikus tesztekre gondolok, hanem - szépen szólva - a használat közben felhasználói élményfaktorra), egy gyárilag beépített smooth scrollal és egy rakás kényelmet szolgáló bővítménnyel tudná hozni azt az UX-et, ami miatt az Operát szeretem.
Azon csodálkozom, hogy eddig nem írtak XUL → natív kód közötti fordítót (vagy csak nem tudok róla).
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15298 üzenetére
A Jaegermonkey ezen semmit se segít. Egyrészt mert ki is van kapcsolva a chrome-ra...
Na, ezt nem tudtam. Nekem annyira természetesnek tűnt, hogy az Fx sebességérzetét itt tudják a legjobban növelni, ergo külön optimalizálják is erre, de nem.Ezt pl. chrome-content processz szeparációval totál lehetne oldani. És meg is fogják, de az Electrolysison való munka csak egy pár napja kezdődött el...
Sajnos másnak sem jön be teljesen a CPU idő thread-szintű igazságos elosztása: Opera alatt ha az egyik fülben megnyitok egy 500+ hozzászólásos blog.hu oldalt, akkor az egész böngésző képes lemerevedni pár másodpercre. Betöltés után már minden szép és jó, de valahol az oldal feldolgozása megállítja az Operát nálam.A Jetpack alapú bővítmények minél gyorsabb elterjedése azért lenne jó, mert eléggé nagy tehermentesítést jelentene, ha eddigi script alapú közvetítő rétegek helyett az addonok közvetlenül natív kóddal kommunikálnának.
ööö, milyen natív kód?
Akkor én téves feltételezésben éltem Végig azt hittem (már nem emlékszem, honnan szedtem ...), hogy a Jetpack API Fx oldali felületét natívan írják meg, hogy bár limitáltabb a mostani addonoknál, cserébe kisebb erőforrásigénnyel képes működni (és itt CPU-ra gondolok elsősorban, nem memóriára). bónuszként meg támogatja a dinamikus betöltést. Lehet, hogy el kellene olvasnom egy mélyebb szintű Jetpack leírásttAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15300 üzenetére
Te több technikai leírást olvasol a Firefoxról, mint én, úgyhogy nem biztos, hogy nekem kellene hinni ilyen kérdésekben
A plugin container belső működéséről nem tudsz véletlenül egy technikai leírást? Windows fejlesztőként ötletem sincsen, hogyan valósították meg, hogy a GUI egyes részeit másik folyamatba szervezték ki nagyobb teljesítményesés nélkül, és kíváncsi lennék rá (csak jelentősebb teljesítménycsökkenéssel lenne megoldásom).
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15304 üzenetére
Jó, hogy szóltál, mert elfelejtettem
Megnéztem, a hiba oka körülbelül ugyanaz (a DOM fában OBJECT node helyett EMBED jön létre), ami miatt az YouTube Embed HD is szétesett. A következőket kell módosítanod:
Line 575:
if (player&& typeof player.getPlayerState == 'function') {Line 734:
if (new RegExp('Firefox/\\d', 'i').test(navigator.userAgent)) {{
YAYS(unsafeWindow);
}
// Chrome, Opera, Safari
else
var scriptNode = document.createElement('script');
scriptNode.setAttribute('type', 'text/javascript');
scriptNode.text = '(' + YAYS.toString() + ')(window);';
document.body.appendChild(scriptNode);
}[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15306 üzenetére
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b8pre) Gecko/20101207 Firefox/4.0b8pre
Greasemonkey 2010.11.25.nightlyNekem ezekkel a fenti script megy. Megjelenik a fogaskerék, megy az autoplay tiltása és a képminőség kiválasztása is.
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15308 üzenetére
Nekem például ezen a konkrét címen biztosan működik. High beállításnál 720p-s képminőséggel játszik le, és a videó sem indul el magától.
Update: teljesen új videónál ellenben nem mindig töltődik be jól ... rá kell jönnöm, hogy mi okozza ezt a 100%, hogy időzítési problémát.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15311 üzenetére
Na, úgy tűnik, hogy megvan, és a nagyon gyorsan betöltődő videóknál van probléma.
Line 722:
window.setTimeout(
function()
{
unsafeWindow.onChannelPlayerReady = extendFunction(unsafeWindow.onChannelPlayerReady, onPlayerReady);
onPlayerReady();
}, 500);Ezzel a megoldással 30-40 random videót végigkattintva a következő eset fordul elő (én az autoplay tiltására koncentráltam):
1. úgy működik a script, ahogyan várnám
2. hallani egy rövid ugrást, és a progress baron látszik is, hogy elindul a lejátszás, ami azonnal le is áll, és visszaugrik az elejére, azaz mostantól itt is lefut a scriptTesztelés közben van forward-back nyomogatás közben többször is visszaálltak a beállítások az alapértelmezettre, ezért lehet, hogy érdemes ezeket fixen belekódolni a scriptbe.
Az autoplay tiltásához a következőt kell módosítani:
Line 490:
this._applied = false;A képminőség 720p-re állításához:
Line 533:
switch (3) {tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15313 üzenetére
Ehh, így se megy, meg a 720p-t lefixálva se. Lehet, h. szólok a developernek de a kommentjeibőlé az látszik, h. ideje nincs, és nem is akar instabil fx4-re dolgozni. Meg amúgy se updetalte ezer éve.
Akkor feladom, mert nálam a korábban beírt konfigurációval megy.Hmm, attem ez olyat tud, h. autoamtikisan a legnagyobbra állítja.
Ja, ha neked ilyen kell, akkor íme a megoldás (bár az is elég, ha a 3-at átírod 4-re):Line 529:
apply: function() {
var qualities = this._player.getAvailableQualityLevels();
var quality = qualities.shift();
this._player.setPlaybackQuality(quality);
},Nálam a monitorból eredően 720p a legmagasabb hasznos érték, ezért írtam azt példaként. A script a leírása szerint működik Opera alatt is, mégis a frissítést kereső kódrészletet el kellett távolítanom belőle, hogy tényleg menjen.
A PH-n én három scriptemet használom állandóan: privát üzenetek sáv, editor hotkeys és (egy máig nem teljesen befejezett és ezért publikálatlan) forum hotkeys. Opera 11 alatt snapshotról snapshotra változik, hogy éppen melyek működnek részben vagy egészében, így egy ideje felhagytam az állandó frissítéssel (volt olyan Opera build, ahol például az editorban minden billentyűlenyomást duplázott). Megvárom, amíg lesz stabilnak nevezhető release adott böngészőből (és Fx esetén GM-ből is), és akkor újra leellenőrzöm mindegyik scriptemet.
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15448 üzenetére
Nálam a b8pre van telepítve, és a nightly channel van beállítva frissítési forrásként. Eddig kiválóan frissült naponta, azonban a 20101214-es build óta csak a homokóra pörög az névjegynél, nem tölt le frissebb verziót. Ezen az állapoton túl lehet lökni valahogyan, vagy szedjem le kézzel a b9pre-t?
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15453 üzenetére
Nekem magától frissítette, de ha Neked nem, csináld meg a kézi frissítést 1 perc alatt.
A lustaság nagy úr, gyorsabb volt hozzászólást írni, és válaszra várni, mint lecserélni egy mappa tartalmát kézzel A profilomat meghagytam, a verziószám lekérdezése ismét működik.Újabb buildeknél megnézted magadnál az általam áthegesztett Yays (nem)működését?
-
dqdb
nagyúr
Ez valószínűleg a "végre lefordult, ünnepelünk" build (aki már fejlesztett úgy, hogy hetek múltán állt össze a forrás annyira, hogy leforduljon, az érti, mire gondolok). Megvan az alap, amire lehet építkezni az út hosszú lesz, de az első, és egyben legfontosabb, mérföldkő megvan.
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #15790 üzenetére
Nálam a kettőtök által linkelt screenshotok közül a tiéd sokkal szebben néz ki, elég a Why ipszilonját megnézni.
#15801: az Opera nem írja ki a jelszót, de egy megfelelő célprogrammal a mesterjelszó nélküli wand.dat-ból ki lehet nyerni a jelszavak jelentős részét (a forrásszövegben is elérhető célprogram tartalmaz némi heurisztikát). Ha van mesterjelszó, akkor esélyed nincsen rá.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #16047 üzenetére
Ez még nem biztos, hogy tökéletes megoldás, mert a Default sort kell átmozgatni a használni kívánt profilhoz.
[General]
StartWithLastProfile=1[Profile0]
Name=default
IsRelative=1
Path=Profiles/qvw4ga9p.default
Default=1[Profile1]
Name=migrate3612
IsRelative=1
Path=Profiles/hzrzr40b.defaulttAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Draken #16203 üzenetére
Az a hibabejelentés oldala, nem a megoldásé. A csatolt fájlok tesztoldalakat tartalmaznak a fejlesztők számára. Ha kijavításra kerül, akkor bekerül az azt követő első Firefox frissítésbe, neked semmit sem kell tenni, csak várni.
Mivel a hiba softblocker, ezért elképzelhető, hogy a 4.0 kiadásáig nem javítják ki, de az is, hogy igen.
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #16311 üzenetére
A legfrissebb Tab Mix Plus okozza (0.3.8.5pre.110123a). Tegnap tértem át a laptopomon is 3.6.13-ról 4b10-re, és az addon telepítése után azonnal feltűnt a vonal.
Stylishból van b10-zel kompatibilis változat?
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz virkir #16764 üzenetére
Megnéztem, 4b12pre alatt a látogatott linkek áthúzása nem megy sem Scriptish + user JS, sem Stylish + user CSS kombinációval (pedig látatlanban az utóbbit akartam ajánlani).
A megoldáson gondolkozom, mert csak Firefox alatt jelentkezik, míg Opera alatt jól működik. Vagy a PH designváltásához, vagy a Stylish frissítéséhez lehet köze.
-
dqdb
nagyúr
A linkelt módosítás miatt a script Firefox 4 alatt nem fog soha többé működni. Annyit lehet tenni, hogy az áthúzás helyett a látogatott linkek színét módosítod, ehhez a következőt kell tenni:
1. eltávolítod a user JS-t
2. feltelepíted a Stylish-t, ha még nincsen fenn
3. feltelepíted ezt a user CSS-t
4. ezután a menü > Add-ons > Stílusfájlok alatt megnyomod az imént telepített CSS-hez tartozó Options gombot
5. a forrásszöveg végén találhatótext-decoration: line-through !important;
sort valami ilyesmire cseréled le:
color: #808080 !important;
A fent linkelt cikkben szereplő pár propertyt tudod csak módosítani, és ezek jellemzően sajnos csak a színekre vonatkoznak, a szöveget nem tudod rendesen formázni.
-
dqdb
nagyúr
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b13pre) Gecko/20110303 Firefox/4.0b13pre
Hosszú működés után a nightly ismét úgy döntött, hogy nem hajlandó automatikusan frissülni, az About ablakban is azt írja ki, hogy nincsen elérhető frissítés. Másnál is jelentkezett ez a probléma?
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #17092 üzenetére
Ha a hétvégéig nem találsz működőképeset, akkor ránézek (amúgy Opera alatt sem megy már egy ideje).
-
-
dqdb
nagyúr
válasz BullZeye #17298 üzenetére
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);
@-moz-document domain("us.poneyvallee.com") {
div[name="networktable"],
*[id^="flashcontentpub"]
{
display: none !important;
}
}A #valami az ID attribútumra szűr, CSS3 selectort használva a ^= operátorral tudsz egy adott szöveg elejére szűrni.
WonderCSabo: nekiessek ismét a YouTube Embed HD forrásának?
#17300: ilyen esetben érdemes azt nézni, hova kerül be az új objektum, hátha úgy könnyebb megcímezni:
div#contenu_page > center
{
display: none !important;
}[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz BullZeye #17318 üzenetére
A szervernév prefixszel ellátott szabályformátumot felejtsd el, ez az AdBlock sajátja, ilyen CSS szinten nem létezik.
us.poneyvallee.com##:first-child + * + * + * + * + .c
Stylish alatt a CSS szabályokat egy felsőbb szintű konténerbe kell helyezni, hogy adott szabály mire vonatkozik, erre szolgál a következő körítés:
...
}
A fenti konténerbe írhatod be a szabályokat, amiknél a szűrőfeltételt a CSS3 selectorok specifikációjának megfelelően kell megadni, a módosított stílusokat illetően pedig a CSS2.1 és CSS3 az irányadó.
Ha adsz egy linket, ahol látható ez a partnerdoboz, akkor gyártok hozzá szabályt, de akárhogyan nézem ki a szemem, én ilyet nem látok az oldalon. Látatlanban erre van szükséged:
:first-child + * + * + * + * + .c { display: none !important; }
}
-
dqdb
nagyúr
válasz BullZeye #17329 üzenetére
Így kicsit hatékonyabb a szabály, kevesebb idő kiértékelni a Firefox számára:
div#gauche > div.c:nth-child(6) { display: none !important; }
Az A > B operátorral azonnal csak a dokumentum egy kis részére szűrök az azonosítóval megadott DIV jóvoltából, így nem kell a teljes DOM fát ellenőrizni, majd a :first-child pszeudoosztály és A + B szomszédos elemekre szűrő operátor sokszoros használata helyett szimplán megadom, hányadik gyerekként várom a .c osztályú elemet.
Lehet lazán copy-paste-elni, de a legvégén érdemes kicsit kozmetikázni is, hogy áttekinthetőbb és kevesebb CPU-val végrehajtható szabályok keletkezzenek.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz laszlohu #17355 üzenetére
Ez azért furcsa, mert az ocx kiterjesztés ActiveX controlra utal, és a Flasht ilyen módon kizárólag az Internet Explorer használja. Firefox/Opera a hagyományos Netscape plugin architektúrán keresztül kezeli a Flasht, ami az NPSWF32.dll-ben található.
-
dqdb
nagyúr
válasz BullZeye #17704 üzenetére
Ha GreaseMonkey-t használsz, tegyél egy próbát helyette a Scriptish-sel hátha az nem leakel.
WonderCSabo: frissült a Minefield, de hogyhogy 4.2a1pre és nem 5.0a1pre lett a böngésző verziószáma?
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.2a1pre) Gecko/20110323 Firefox/4.2a1pre
Arra mindenesetre jó volt ez a változás, hogy az összes kiegészítőnél írhatom át a kompatibilis verziószámot ...
-
-
dqdb
nagyúr
válasz laszlohu #17857 üzenetére
Mivel a géped már nem mai, ezért felmerült bennem a kérdés: AGP-s videokártyád van? Ezt azért kérdezem, mert a régi gépemnél egy AGP-s HD2400 - ami ugyebár eredetileg PCIe kártya - kiválóan gyorsította DXVA-n keresztül videolejátszást, azonban néha elkezdett kockásodni a kép, és ekkor pár másodpercem volt leállítani a videót, mielőtt a teljes gép magába dőlt.
Csak a Firefox/Chrome és csak Flash lejátszásakor omlik össze, vagy más programok is? Próbáltad Prime95-tel terheléstesztnek alávetni a gépet? Vírusirtó nem keverhet be?
A korábban linkelt összeomlási riport magáról az összeomlásról nem tartalmaz szinte semmi információt, mindössze a rendszer pár adata az összeomláskori állapotról, valamint a böngésző és a hálózati stack legfontosabb beállításai szerepelnek benne.
-
dqdb
nagyúr
válasz nfsu17 #17957 üzenetére
Itt van a legutolsó verzió. WonderCSabónál végleges 4.0 + Greasemonkey nightly kombinációval nem jó, nálam legutolsó 4.2a1pre nightly + Scriptish 0.1b9 kombinációval igen. Majd folytatom a nézegetését, ha lesz ismét több időm. Próbáld ki, hátha nálad működik.
-
dqdb
nagyúr
válasz fatal` #17986 üzenetére
Lehet, hogy semmi köze hozzá, de akkoris az embedded moviekat is beállítja a legjobb minőségre.
Nem néztem végig a YousableTubeFix teljes forrását, de az elején lévő @include-ok kizárólag a youtube.com-on működik, így akár az IFRAME alapú beágyazáson segíthet (mostanában egyre jobban terjed), de az OBJECT és EMBED alapú esetén garantáltan nem.Ha egyszerre használnád a két scriptet, akkor az általam módosított YouTube Embed HD elejéről töröld az IFRAME-es részt, nehogy összevesszen a két script:
var iframes = document.body.getElementsByTagName("iframe");for (i in iframes){
var fr = iframes;
if (fr != null && fr.src != null && fr.src.indexOf("youtube") > -1)
{
YTEmbedHD.ytEmbeds.push(fr);
}}A script javítgatása és tesztelés közben a következő esetekkel találkoztam:
1. egyetlen EMBED paraméterekkel
2. egyetlen OBJECT paraméterekkel
3. OBJECT, benne EMBED paraméterekkel
4. IFRAME a youtube.com-ra, benne valami (ezt nem néztem meg, mert az egész IFRAME-et cserélem ilyenkor)Direktben HTML5 videó beágyazást még nem találtam, és ezért nem is készítettem fel rá a scriptet.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Ezt végiggondolva lehet, hogy jobb megoldás lenne egy olyan script, ami az összes beágyazást IFRAME alapúra cseréli, a többi problémával pedig a YousableTubeFix elbánik.
Egy kérdés: ez a script is úgy működik, hogy újra létrehozza a lejátszót (látványosan megjelenik a lejátszó az ablakban, eltűnik, majd újra megjelenik), vagy valami más megoldást használ? Lusta vagyok felrakni
-
dqdb
nagyúr
válasz nfsu17 #18070 üzenetére
Szombat-vasárnap környékén esélyes, hogy tudok rászánni időt (ha lett volna összerakott 4.0-s profilom és binárisom, akkor már ránéztem volna, de mindkét gépemen a nightly frissülget, ezek a parajelenségek pedig szerintem friss profilt kívánnak). Amúgy fogalmam sincsen, hogy miért nem megy, hiszen nem tartalmaz semmi extra kódot.
-
dqdb
nagyúr
válasz Winner_hun #18428 üzenetére
Valószínűleg bug, mert például Opera alatt a várt módon működik.
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #18668 üzenetére
A screenshotra nézve az tűnt fel, hogy vajon UI designer látta ezt?
Az eszköztár gombjainak és a keresőmezőnek egyforma lekerekítése van. Az aktív letöltés fókuszt jelölő szaggatott kerete szögletes (benne a valódi keret lekerekített), a másiké lekerekített, de teljesen más mértékben. A progress bar szintén lekerekített, és szintén más mértékben. A 3 gomb a felület 3 részére van szétdobálva, szintén kerekek, az ív itt sem stimmel, és ránézésre használhatatlanul kicsi mindegyik.
Én a helyükben:
1. hanyagolnám a lekerekítéseket, vagy a toolbarral megegyező méretűt használnék
2. a pause-stop-delete gombhármast vagy egymás mellé tenném a jobb felső sarokba, vagy a delete maradna a helyén, a pause-stop pedig a progress bartól balra, és azzal nem összeépítve kapna helyet. Vagy lemásolnám a címsor designját, és a refreshhez hasonló kinézettel kerülne fel a progress bar jobb oldalára a két gomb
3. az eszköztáron szereplő letöltés gomb látható lista esetén benyomott állapotú lennetAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Overwatch 2
- Villanyszerelés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest