Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Elméletileg igen, gyakorlatilag néha ellenkező irányba húzza a fegyvert (bizonyára a harc hevében én hibázok), ezért jó látni, hol suhintana. Végül is lényegtelen... a normálra tekert sebzések nálam sokkal közelebb visznek az "ottvagyok" érzéshez, ahogy írod
!Végül felvettem Hildegard nővért, ő lesz a gyógyászunk... egyelőre pici a csapat, csak a hősöket szedem össze (3), meg ismerkedem az egységek fejlődési fájával... nagy nehezen megtaláltam Magyarhont (jó messze dobott be tőle), kipécéztem néhány falut, azokat segítem.
Kereskedni még nincs kedvem.(Imádom mikor bedob tournamentben gyalog egy kétkezes fegyóval egy gyalog íjász ellen... futok, mint a villám... ha nem is olyan gyorsan, de olyan cikkcakkban
!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!)