Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blackmore85
    csendes tag

Azért az AI még mindig tud hülyeséget csinálni :D
    Saját csapattal kezdtem, nulláról indulva, Európa-bajnokságban. Belgiumban (4.-5. verseny talán?) a verseny közepén leszakadt az ég, és amikor felszáradt a pálya, pont 1 körrel több volt hátra a futamból, mint amennyi benzin a tankba fért. Mondom nem baj, teletankolom, és majd pár kört megyek takarékos fokozaton, hogy kibírja a végéig. Az ellenfelek is valami ilyesmit tervezhettek, de elrontották, az utolsó körben a többségüknek elfogyott a benzinje, én pedig így szereztem egy mákos 3. helyet, ráadásul a gyengébbik versenyzőmmel :D

• Blackmore85
    csendes tag

Üdv mindenkinek!
    Nyomom már egy ideje a játékot, de lenne egy kérdésem, az eddigi hozzászólások között nem találtam róla infót. Azt figyeltem meg, hogy az időmérőn a versenyzőim soha nem tudnak a legelső körüknél jobbat elérni, még ha teljesen tiszta kört futnak, akkor sem, pedig az időmérő vége felé közeledve, ahogy javul a tapadás, elvileg jobb időt lehetne elérni. Kellene ilyenkor állítani valamit az autón azon kívül, hogy új gumit teszek fel? Vagy ez csak egy bug a játékban, és másnál is így van?

• Blackmore85
    csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék beszámolni a legutóbbi versenyemről :) Asia-Pacific bajnokság, Phoenix, nem-ovál layout. 7. legerősebb kocsi, 2. legjobb versenyzőpáros. 4.-5. helyet szereztem meg a kvalifikáción egy jól eltalált beállítással úgy, hogy az első gyors körét mindkét versenyzőm dobhatta a kukába, mert feltartották őket.
    A versenyre választhattam +10% teljesítményt a közepes keverékű gumikra, az már kb. a lágy szintje. A tankba fért bőven benzin, ezért meredek ötletem támadt: megtankolom mindkét autót úgy, hogy a verseny feléig biztosan kitartson, és bevállalom az egy kiállást végig közepes gumikon.
    Na, az első körben már kezdtem megbánni ezt a döntést. A versenyzőim a 7., illetve 11. helyre csúsztak vissza a nehéz autóval és a hideg gumikkal, pedig első körre mindig felteszem maxra a benzin- és a gumihasználatot is. A verseny negyede táján pedig már elkezdtek a gumikopásra is panaszkodni, főleg a jobbik versenyzőm, aki egyszer el is fékezte az övéit. Ezután viszont hamar elkezdtek kiszállingózni a többiek, és spórolós üzemmódban a gumik is kitartottak a tervezett kiállásig. Az egyik versenyzőm egy rövid ideig még vezetett is, a kiállása előtt előzték meg, amikor már kb. a felnin ment.
    Kiállás után kb. 6.-8. hely környékére jöttek vissza a versenyzőim, de a többiek továbbra is folyamatosan látogatták a boxot, és a verseny háromnegyedénél azt vettem észre, hogy mindenki kiállt előlük. Spórolnom továbbra is kellett, ráadásul a 2. versenyzőmnek majdnem megfőtt a motorja, de kockáztattam, kint hagytam, és szerencsére sikerült végigmennie. Így bejött a taktika, kettős győzelem :) Ahogy a verseny végén elnéztem, rajtam kívül nem is merte ezt bevállalni senki (persze a közepesgumi-bónusz nélkül lehet, hogy nem is jött volna be).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés