Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz
dellfanboy #151513 üzenetére
Akkor én meg egyenesen pancser vagyok, 24e km után még volt bő 2 mm profilmélység.
GSR600, Road 5. -
kovacss72
aktív tag
válasz
User_2 #150850 üzenetére
Nemrég vettem a mostani motoromat. Az előző 10 évben összesen 1600 km -t futott. 2010-11 -es Dunlop gumik vannak rajta. Viszont nincsenek kirepedezve, puhák, és megfelelően tapadnak. (Az én vezetési stílusom mellett nem csúszkálnak.) Azért látszik, hogy nem lapon fordulok vele. Így egyelőre nem tervezem lecserélni, a profilmélység is 4-5 mm.
Szerk.: 200 körüli tempónál sem ráznak, stabil a motor. -
kovacss72
aktív tag
válasz
atomanti19 #150603 üzenetére
A műszakin nem a rendszámtartó hossza az elsődleges. Fontos, hogy legyen rajta rendszámtartó világítás és prizma. LED -es index -szel is csak akkor megy át, ha gyárilag azzal adták ki.
(Persze mint tudjuk, 'okosban' sok minden megoldható.) -
kovacss72
aktív tag
Akinek 2007-2009 körüli PC41 Hornetje van, tenne fel képeket az ülés alatti részről? A teljes Barracuda egységet szeretném gyárira visszaalakítani. A robbantott ábrákat már tanulmányoztam, de azért jó lenne fotókon is látni. A kulcsszerkezet és a hátsó lámpa rögzítése érdekelne leginkább. Előre is köszönöm, ha valaki megteszi!
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #149290 üzenetére
Igaz nekem RC36/1 volt, de csak a bal oldali világított. Egy utólag felszerelt kapcsolóval lehetett a jobb oldalit is felkapcsolni.
-
kovacss72
aktív tag
Tegnap voltunk egy gumisnál. Egyszercsak megjelent egy fiatal srác egy Suzuki Gladius -szal. Az egyik fórumon megmondták neki, hogy az a gumi, ami neki elől van, az max. 5e km -t bír. Mivel ő már 3e -nél jár és hosszabb külföldi túrára indul, úgy döntött inkább kicseréltetné, biztos ami biztos. A profilmélység kb. 4 mm volt, csakúgy mint a hátsón. Amit akkor már szintén cseréltetne, hogy elöl-hátul egyforma legyen. Megdöbbentő, de komolyan gondolta, hiszen a fórumon is megmondták neki. Szerencsére a gumis srác normális volt, végülis 3 -an meggyőztük, hogy nincs szükség cserére. (Semmi problémája nem volt egyébként a gumikkal.)
Amennyiben nem a saját szememmel látom és hallom, el se hinném hogy ilyen létezik. -
kovacss72
aktív tag
Én meg ma jöttem rá, hogy mitől olyan szélzajos a 160e Ft-os Rpha 71 -em. Alulról fúj be a szél! A vállamat emelgetve vettem észre, hogy jelentősen tompítja a szélzajt, amint a sisakhoz ér. Szerintetek egy nyakvédő segítene ezen?
Maga a sisak egyébként nem lötyög a fejemen, a mérettel nincs baj. -
kovacss72
aktív tag
válasz
rayoliviero #117467 üzenetére
Mannol G13+ -t használok néhány hónapja, semmi gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest