- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
maszekember
üzenetére
Sorok közötti haladásban nem a bukócső/gomba fog akadályozni hanem a kormány/kézvédő/tükör ezek szélességének kombinációja. Na meg,hogy mennyire tökös valaki. Formától/felfogatástól függően kb oldalanként 5-7cm lesz "szélesebb" a gép bukócsővel. Kérdezz rá a fórumában,hátha akad.
-
BoB
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Annyira nem lógnak ki a bukócsövek.
Lipton: köszi, beszerzek egy ilyet.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
maszekember
üzenetére
-
vendingo
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Pályázás miatt kell több henger. 1 hengerrel nem szívesen nyomnék 1000+kilométert. Kirázná a sz.rt is belőlem :-)
-
canniball
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Így is fel lehet fogni. Meg úgy is hogy te is lehetsz (vagy nem) egy az ötvenből.
-
canniball
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
"...akkor előbb feltételezem,hogy annyira nagy sz@rt nem adtak ki a kezük közül."
De nem jobb dolog tudni, mint feltételezni?"...a 30-40 ezer ft-os árkategóriában szerintem verhetetlen,legalábbis az RMC-nél..."
Ebben az árban van és ötcsillagos. Vagy ha ragaszkodunk a felnyithatóhoz akkor toldjuk meg 10k-val a keretet és szintén ötcsillagos. Fejed csak egy van, azon nem biztos hogy megéri spórolni.
(#29555) Pocee!
"...a linkelt motoron nagyon magasra van húzva a dob..."
Ahogy mondod, pont az nem tetszik rajta.
-
Integra
titán
válasz
maszekember
üzenetére
van motoros is, más frekikre szűr, csak nincsen fent az oldalon.
sokkal jobb mint az alpine - nekem legalábbis. korábban leírtam már a különbséget a kettő között, keresd vissza azt a hozzászólásom. 8v10e pénz körül volt, nem emlékszem már rá. -
canniball
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Szóval több...akkor mégsincs ilyenem.

-
Integra
titán
válasz
maszekember
üzenetére
én itt csináltattam a füldugómat:
KRI-TONE Kft. 1085 BUDAPEST JÓZSEF KRT. 21. (36-1) 338-4365, 486-1783
előtte 2 szezont alpine motosafeztem, most már 3 szezont a microsonic-kal mentem. -
BoB
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Ilyet volt már szerencsém repülőúton viselni, az én tapasztalatom annyi hogy amikor bekapcsoltam halkabb lett a repülő hangja. Totál csend azért nem lesz, de elég jól működik. Sistergést nem hallottam.
Motoron sosem használtam füldugót, egyszer sem éreztem túl hangosnak a motort pedig a zajokra elég érzékeny fülem van, melóhelyen mindig használok ilyet hangos tevékenység közben, ellentétben sok munkatársammal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Nem, úgy döntöttem, hogy marad. A jogsit szeretném upgradelni, de az új motorra fordítandó (legalább 200k a mostani árán felül) összegből inkább két évig gondtalanul motorozgatok, csavargok, kirándulok ezzel. Így bele fér Erdély, meg még sok más egyéb is. Jellemzően egyedül bóklászok, így nem számít, ha én vagyok a leglassabb az országúton. Úgy tűnik, hogy az öreg gép jó állapotban van, amit kellett, azt már ráköltöttem, ki tudja, mibe futnék bele egy másik vásárlásánál...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Frigyes közép-Európa legbutább macskája, nagyon békés, így ettől nem kell tartani. A motor nekem is nagyon tetszik, ezért is estem azonnal szerelembe irányába, mikor május elején megláttam a hasznaltauto.hu-n. Előtte még nagyrobogót akartam venni első motornak. Mondjuk sokat javít a külsején a 350-es Jawa első lámpája a gyári kis szögletes helyett. Amúgy jóval kisebb, mint egy 125-ös ETZ.
Játékmotor, de qrva jó játék!

-
csongi
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Köszi az felvilágosítást

-
csongi
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Sok mindenben egyet értek.
"De attól még ez nem jogtalan,sőt. A jogsértést mindig is a felperesnek kellett bizonyítania."
Most az alperesnek kell az ártatlanságát bizonyítania.
Remélem rosszul tudom, és az infóm a téves
"Kérdezem én, mennyivel másabb ez a jogtalan vádaskodástól, és a zaklatástól? " Örülj neki,hogy nálunk ez még csak a közutat kapta el.Itthon a bírók/ák körében nem jellemző a korrupció (még) .
Szerintem itthon sosem volt pártatlan bíró, vagy olyan aki nem ment bele korrupcióba. De ne legyen igazam
-
KoVee84
senior tag
válasz
maszekember
üzenetére
A baráti társaságom 80%-a rendőr. Szerinted fog veled foglalkozni, attól hogy te ott hőbörögsz? Megkapod a kis feljelentésed és majd a vizsgáló intézi a papírmunkát meg a többit. Elképesztően nagy baromnak kell lenned ahhoz, hogy elérd egy járőrnél, hogy bevigyen

tudnék mesélni miket hallottam...

-
válasz
maszekember
üzenetére
Én már a GS500-at is lomhának tartom. Ez már az én hibám, az örök elégedetlen. Két személlyel kb 100-ig merek előzésbe belemenni. Amit eddig ha 1xx tettem meg és többet nem.
-
válasz
maszekember
üzenetére
Ilyen van a velem vizsgázott csajnak csak ezüst és alig futott (megnézették). Több száz km-es körökre járt vele.
Más: Lehet köze az olajfogyasztásnak ahhoz, hogy olyan a kipufogóm mint egy ágyú? Annyira ki van herélve. Morog, meg durrog ha motorfékkel megyek, jellemzően amúgy így lassítok.
-
csongi
veterán
válasz
maszekember
üzenetére
Hááát ezt a könnyen felmászik, azért eléggé képlékeny. Nekem volt 250-es Burgim 23 Lóval, és bizony 90ről előzni meggondolandó volt.
Bár a 34 lovas verzióval ez már nem probléma, a 400-as burgi is annyi LE. -
DigitXT
félisten
válasz
maszekember
üzenetére
Tetszetős.

-
DigitXT
félisten
válasz
maszekember
üzenetére
Továbbra sem tudjuk, hogy milyen motorról beszélsz, mert a linked
egy apródos adminisztrációs felületre mutat, nem egy hirdetésre.
(AN650-re azért óvatosan: nem csak megvenni kell, üzemeltetni is.)Egyébként biztos jó kezdésnek, és persze sok sikert hozzá.

-
DigitXT
félisten
válasz
maszekember
üzenetére
A link nem jó. Amúgy szvsz elég nagy huszárvágás a 400-as Burgi kiválasztása
után egy 250-es váltós túramotor lefoglalózása. (Egészen biztos vagy benne?
) -
Daywalker
addikt
válasz
maszekember
üzenetére
Alvaroéknál van egy a Hyo a családban, tőlük érdeklődjetek.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Állítólag a 20 LE utassal édes kevés. Más semmi: nagyon keveset fogyaszt (3L), nincs vele semmi baj. Mivel én utast nem szállítok, így valószínűleg jövőre ilyet fogok venni a mostani 125-ös öreg csótány utódjául...
szerk: bár, ha most vennék motort, akkor ezt venném: [link] A szöveg szerint most 320k-ért odaadják! Egy megnézést megérdemelne, csak nagyon messze van.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
maszekember
üzenetére
VT 250 nel fotengelycsapagy gyenge pont. SPADA allitolag nem ilyen. Vtr szinte ugyanaz mint a spada csak injektoros, modernebb stb.
Belpiac miatt a vt es spada viheti a gatyat, foleg ha csapagyast fogsz ki. -
TommyGun
őstag
válasz
maszekember
üzenetére
Én a helyedben felnyithatósat vennék, hamár annyira "szabadságot" akarsz, bukót jó esetben nem kell évente venni. Ha nagyon meleg van lámpánál kitudod nyitni vagy amíg cammogás van mert nem tudsz haladni...amikor meg van hely és lehet zúzni akkor lehajtod. Kényelmes.
-
canniball
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
"...30 ezer ft-ig bezárólag jó minősígű nyitottat/felnyithatót tudnátok ajánlani?"
Ahogy bogyo is írja a nyitott felejtős; a felnyitható meg minimum 1,5-szer ennyibe fáj. Ennyiért zártat lehet venni ami elfogadható. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
maszekember
üzenetére
Ha nem muszáj, ne vegyél nyitottat. Egy arcsérülés esetén semmit sem véd! Az csak 50 köbcis kis motorra / robogóra való...
szerk: meg kb. 80 km/h fölött piszok hangos is (menetszél), tönkreteszi a hallásodat. Jelenleg még nekem is nyitott sisakom van, onnan tudom. -
maszekember
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Esetleg egy ilyenről mit gondoltok? 28 ezerről van leárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala