Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Topiccsendőr #93233 üzenetére
Gepmuhely arakrol nem tudok nyilatkozni, de ne temessuk, lehet nem akkora a baj, csak hasrautottem.
Úgy 3 éve még mikor ebben dolgoztam, akkor 7k volt egy motorblokk síkköszörülés, ha szétszerelve adták át.
Ha nekünk kellett kiherélni belőle a tőcsavarokat, dugattyúkat, stb. akkor drágább.
Nem egy nagy munka, sztem a szerviz óradíja nyom többet a latban, amíg szétszedi és összerakja.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Persu! Találtam neked valami szépet: [link]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Micsurin
nagyúr
És a nyitott dobok miképpen szólhatnak bele akkor a cox képződésbe? Többször hangoztatta Taschner anno, hogy gyorsítja a lerakodást és hamarabb nőnek a hézagok.
Szerelőből esetleg még Gandalfhoz vinném el szívem szerint de azért Pesttől az már...
Csak az elülső henger kormol ki egy kicsit, de az se különösebben észrevehetően:
És az is a csavar mentén. (Nem találtam még robbantottat, hogy mi van még ott bent. (Első henger, baloldalt, az eleje.) Mármint nem hiszem, hogy az a kis szar rögzítené... )Végig nyálaztam már az angol márka fórumot (Itthoni tulajok hülyék mint a segg, kintről képtelen alkatrészt rendelni... nem véletlen ilyen állapotúak a husángok... ) 99%-ban az új tömítés orvosolta, vagy ha ráhúztak a csavarokra is sokszor. Szóval nem temetem még tényleg nagyon nagyon korai lenne.
Kézbe fogva a tömítés el nem tudom képzelni, hogy ez miként bírja ki azt a tartós hőt....
Elfogytak mára a kérdőjelek a fejemben!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest