Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
Daywalker #442 üzenetére
Nem tudom, volt-e olyan hideg, hogy max szivatót kapott volna
Többnyire egy pici kell neki, de nem mindegy, mekkora pici. Nem szokott menni elsőre, ez ilyen érzékeny dolog. De így is elég gyors, Teresa speciel sokkal nehezebben indul, melegben pl. nagyon nem akar. Ezt nem értem, miért van. Cili épp melegben indul elsőre, mert az oda passzoló nulla szivatót könnyű eltalálni
Kinéztem holnap egy csöpp utat, a sokszor megjárt Bodajk-Szápár vonalról lefordulok Várpalota felé, ott még nem jártam saját motorral, pedig bájos erdő van arra, szar úttal
Lassan kell menni, nem baj az. Aztán valszeg nem gurulok le Várpalotáig, csak megtekintem a kilátást a fennsíkról, majd visszafordulok és balra el, Bakonynána, Dudar, Szápár, majd szépen vissza, ahol jöttem. Csurgón veszek zöldségeket, ideje már. Így lehet kényelmesen és gyorsan elugrani a zöldségeshez, gyalog a 8 km tovább tartana, mint motorral a 77, azt hiszem.
A jövő héten veszünk bicikliket.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest