Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Idő alapján sorolták be a mezőnyt két csoportba, én a nehéz körülmények miatt (mindössze 4 kört tudtam menni qualifikációval együtt), csak a 43. pozíciót tudtam megszerezni, 2:11-el. A verseny előtti szabadedzésre már összeállt a technika és mentem 2:08-at ami még mindig 3 sec-el lasabb az egyéni csúcsomnál. Mindenesetre a gyors csoportba kerültem

Versenyen 34-en voltak a rajtrácson, abból 22 SBK (600ccm+), úgyhogy tényleg sok erősebb gép volt, de becsületemre szóljon hogy egy BMW S1000RR-t is megelőztem
abban pedig van minden
De ahogy látszik, mindegyikben van gyorsváltó minimum, egyedül én ráncigálom a kuplungot 
Azért az én 600-asom se gyenge leáttételezve, 2-esben egykeréken tettem át balról jobbra néhány kanyarban. Bár még lehetne rövidebb az áttétel, 6-ban nem forog le, valahol 245-250 körül tudnak a legjobb 600-asok hungaroring célegyenesben.
2:06-ot tudtam versenyen menni, ami még mindig elmarad a legjobbtól, az élmezőny 1:55-2:00 között ment.Ha nem fáradok el, akkor még 3-4 pozícióval tudtam volna előrébb végezni, de a 600-asokat között 9. lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ahogy látszik, mindegyikben van gyorsváltó minimum, egyedül én ráncigálom a kuplungot