Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
Rush77
üzenetére
Tegyen le egy nagyobb összeget készpénzben, vagy pedig az azonnali utalások világában utalja át a vételárat, a próbaút végén visszautalod. Nem ajánlom e nélkül.
Mikor az első motoromat hirdettem, rögtön jelentkezett egy tesztpilóta. Látványosan nem érdekelte, amit mondtam a gépről, csak a próbaútra volt ráfeszülve. Néztem az embert, 100%, hogy nem hozta volna vissza. Ott veszekedett velem, hogy engedjem menni rajta, még jó, hogy nyilvános helyen voltunk. Azóta csak kereskedésnél, beszámítással veszek motort, nem kell a stressz.
-
Apophis
őstag
válasz
Rush77
üzenetére
Én a CB500 és ER6-N párosról tudok nyilatkozni: ideális kezdőmotorok. Olcsó, üzembiztos, egyszerű, alul gyenge, felül már minimális mókára alkalmas, remekül meg lehet rajta tanulni motorozni. Egy A jogsival ezek teljesen vállalhatóak. Mivel olcsó kezdőmotorok, rengeteg a lelakott példány, nem tudom, mennyire lehet még jókat kifogni.
-
Apophis
őstag
válasz
Rush77
üzenetére
A próbakör nálam mindig úgy működött, hogy a kezembe leszámolta a kialkudott árat, aztán vihette. Addig max üléspróba. Ez általános gyakorlat használt motor eladásnál, mert banális módon össze lehet törni, és nem lehet kiszűrni a szinte nulla gyakorlattal nagymotort venni akarókat.
Kereskedések szintén meg szokták kérdezni, mid volt eddig, vagy mivel érkezel a teszt helyszínre, mert érthető módon nem móka nyeretlen kétéveseknek 150-200 lovas vasakat adni, még ha van is rajtuk CASCO (ha töröd, az önrészt fizeted, de ez nekik kiesett idő és macera).
-
dellfanboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondanom se kell nem ott vett gépet...