Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz neutron23 #141988 üzenetére
MInél kezdőbb vagy annál inkább jobb gumid legyen. AKi profin kezeli a motort, egy gyengébb gumiva lágyan, precizen tud nagy tempóval motorozni, nem hibázik bele. Egy kezdő meg összevissza bénázik, belehibázik, pánik reakcióval (pl elcsukja gázt hirtelen, vagy belefékez lapon) könnyen túlterheli a gumit.
Bt23 nem ismerem. Ha közepes tempóval már csúszkálsz, az nem jó jel. Lehet hibás motorkezelés, vagy pl túl sokat mentél és elkezdett elmelegedni. Keress egy utca/pálya gumit ami még vizen is jó. Rosso4 az pl ilyen. Vágott slicket nem ajánlom kezdőként.
Zoli jól motorozik, a 45öt biztos tudja ha ezt mondta. Ez bizony elég jó egy 99es fazerrel. Nekem is csak 42.9 a legjobb időm a gsxr-el.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz neutron23 #141988 üzenetére
Nem nekem iranyult a kerdes de:
1. Nekem nagyon sokat szamit a gumi, a gyari szerelessel folyamatosan bizonytalankodtam csuszashataron, kiszamithatatlan volt, pedig papiron az is "sportosabb" gumi. Most a Rosso IV-el mar batrabb vagyok, de ahogy yoda is emlitette nem is olyan regen, tuti van meg benne.
2. Kanyarban ne nagyon fekezgessel semmilyen gumival, maximum akkor ha beesve kanyarba meg picit rajta hagyod es meg egy picit rateszel ha tobb kettonel. Ha siman nullarol fekezel azt egyik gumi sem fogja toleralni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest