-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz GTVili #122691 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem létezik, nem csinálják, mert van még azért motorkp hidrotőkével, de ezek általában nagy ccm alacsony fordulatú motorok (mármint egy motorkphoz képest alacsony, nem egy diesel autóhoz)
Shin Chen: ja, a fékkör elvileg egy zárt rendszer, el kéne menjen többet is, sőt autónál a leggyakrabban nem is cserélik, rámérnek és ha kigyullad a zöld, már le is van tudva. Csak hát ott van körülötted egy zárt kasztni, légzsák, stb, ha rájössz, hogy nincs lábfék, akkor visszarakod kettesbe, motor leállít, majd ha lelassultál kézifék és megállsz (TALÁN, persze nem 20% lejtőn..), de motoron ezt nem tudod eljátszani. , ott nem olyan baj, ha betartják - legalábbis fék esetén - az előírt csere periódust, még akkor sem, ha tudod, hogy egyébként akkor és ott a folyadék még tökéletes.
GTVili: én is bújom a hahut, hátha találok magamnak valami megfelelő munkába járós mocit a téli dzsuvába is. 350-400 ccm azért kellene, legyen lehetőleg kicsi, keskeny, mert alig van helyem tárolni. 2x 5km -re kell napi ingázás ennyi (Árpád híd oda vissza). Persze az ára ne legyen elvetemült, mert nem szeretnék 1 misiért motort.
Tele a hahu PAPIR nélküli motorral, szinte hihetetlen.., de nekem rendszámos kell.
[ Szerkesztve ]
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok