- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- TOTP generátor PHP-ra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz Topiccsendőr #11837 üzenetére
se időm, se műhelyem, se szerszámom sincs, a szakértelemről nem is beszélve... nem tudok a leeresztett olajjal mit kezdeni, nincs gyertyakulcsom vagy olajszűrő leszedőm, sőt a múltkor akadt valami problem és az olajcseréhez le kellett venni az oldalidomot.. nekem erre ránézésre ráment volna 2 órám, így meg fizettem az olajcseréért fél óra munkadíjat... inkább elmotorozom azt az időt, vagy dolgozom és keresek pénzt amit utána oda tudok adni a szerelőnek..
fékhez elvből nem nyúlnék, abból csak 1 van a motoron. a számláról és a szervizkönyv pecsétről még nem is beszéltem, amiket szépen elrakok és gyűjtök.. szelephézag ellenőrzés? azt se tudom hol keressem a motoromon, lol...szerintem nem ciki ha valaki ezekhez nem ért. értek máshoz helyette, én el tudom fogadni ha valaki tőlem kér tanácsot én pedig tudok mástól elfogadni segítséget ha szükségem van rá.
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
tutis
őstag
Ez inkább a ritka holló effektus.. Ráadásul ha van egy motorod csak tudod mire kell figyelni meg mire nem.. Én pl a gyertyákat is azért akarom most ki-be tekerni mert ezeknél a blokkoknál hajlamos a gyertya beragadni, és a blokkból szed ki egy darabot ha megragad, érdemes évenként áthajtani.. Persze csak óvatosan, megfelelő szerszámokkal..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
yodamastah
őstag
Kell egy fasza nyomatekkulcs MOndjuk ingyen nincsenek a szerszamok sem. Szerelohoz en viszont azert nem viszem szivesen alap dolgokhoz, mert mar rengeteget benaztak. Dragan megcsinaltak szarul. Akkor inkabb en csinalom meg szarul ingyen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest