Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Tök jó vagy, ne is történjen semmi. Ennyi erővel én is lehetnék az abs ellen, 3 évet lerobogóztam Budapesten és az agglomerációjában, bő 30 ezer km-t megtéve egy 300-as robogón, esés nélkül, ugyanazzal a filozófiával, ahogy te, de a motornak más a súlyelosztása, súlypontja, sokkal nagyobb tempót tud. A robogóm se lassú, városban az egyik leggyorsabb, de a motor sokkal nagyobbat lép, jóval nagyobb a fékút, könnyebben megijed az ember. Tavaly bérmotorokkal jártam, párszor volt szerencsém DL650-hez, amin nem volt blokkolásgátló, ugyanilyen befordulás miatt jókorákat sikerült farolni, szerencsére nem jöttek be teljesen elém, így elfértem, de kanyarodni nem tudtam. Mondhatnád, hogy persze, de te meg visszaveszed a fékerőt, na igen, de ez nem versenypálya, közúton mindig más a tapadás, nem vészhelyzetben kell kitapasztalni, hogy az éppen adott aszfalt mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest