Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz #25954560 #15392 üzenetére
Az szép eredmény ha 10%-ot ki lehet hozni belőlük + ba.
Azzal megbékélnék én is.
Nekem is rá lesz hangolva az új csövekre a gép,karbi hozzáállítás meg légszürő is.
Az üzemanyag szintet is mert az most 0-án van.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #15399 üzenetére
Az azért már kicsikét sok lenne tőle nem?
A gyárihoz képest 30%-ot így elérni már kemény dolog.
De ha mégis valós lenne ahoz gratulálok csak,nem semmi eredmény.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #15401 üzenetére
És mibe fáj ez az embernek?
Ha elviselhető összeg lenne érdemes elgondolkodni rajta.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #15408 üzenetére
Hát itt kezdődnek akkor a gondok,nekem olyan megoldás kell ami nem túl drága de mégis megfelelő többletet el lehet érni.
Sowi:Már többszőr sikerült Pitbikével száguldanom,isteni jó érzés velük menni,kis mérgezett egerek.150cm3 szaladgáltam,tömegük nulla,mintha nem is lenne alattam semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz #25954560 #15415 üzenetére
Ebben teljesen igazad van,én sem másért csinálom rá,nem azért mert ki tudom használni vagy mert kevés.
Ahoz sokat kellene fejlődnöm hogy azt mondjam kevés,valójában sosem lenne kevés,de a vigyórfaktór így még nagyobb lesz.
Még élvezetesebben lehet majd vele motrozni,nekem ez a lényeg.Boci_83:Én például sosem hencegek a teljesítménnyel,az lehet hogy közlöm mennyi is de nem azért hogy vagánykodjak vele,hanem mert jó érzéssel tölt el hogy bika mocim van.
Nem nagyképüsködöm vele sosem,az olyan embereket utálom is.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz [lAyCsI] #15423 üzenetére
Nem akarok én akkora tuningot,pont elég lesz nekem egy sport légszűrő,karbikból kivett fójtások,sportdobok,fogyasztás hozzá állítása.
Ennyi,nem kell több nekem,ezekkel nem nő meg a szervíz intervallum sem.
És más karaktert ad a gépnek,bőven megfelel az elvárásaimnak,nem versanygépet akarok én építeni.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz #25954560 #15429 üzenetére
Csak is kimondottan közuton használom,nem megyek vele földutakon,ezért csak nem lesz gond a légszűrővel..
Ez a motor nem oda való számomra ilyen gumikkal.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
-
-
Gaboman
nagyúr
Ezt nézd meg,az agnormális embere!
XR650R Turbo1
XR650R Turbo2Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap elött elkészült haverom gépére az új dob.CBF600N
És voltunk kint vele tegnap egy kicsxikét próbálgatni mennyivel mássabb mint a gyári dobbal.
Hát van külömbség rendesen minden tartományban,de legjobban az alsó tartományban lett nagyon erős,falun belül 40km/h tudtam haladni 6-ban.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Ahogy kérted itt van 2db videó a gépem hangjáról!
SMC 625 sound1
SMC 625 sound2Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm!
Nekem is nagyon bejön a hangja,és az a jó benne hogy ha kis gázon megyek vele nem is hangos,így a szomszédok,meg lakott területen belül az emberek sem hőzöngenek érte.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
És még kettő vidi a gépről,kicsikét nagyobb tempónál!
Bazzeg Laci pont benne voltál,ezt a szöveget!
Ez a hülye mennyivel ment?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz #25954560 #15566 üzenetére
De supermotoból is csak a vékonyabb fajtákból ajánlatos az első választás.
Pl:XT660R,FMX650,
Mert azért a SMR560,FS650,SXV550,SMC660-nem taluló motornak való.Bá Nutrition:A te méreteidhez tényleg jól illene egy Supermoto mivel magas vagy és azok is magas építésüek,így nem látszanál nagynak rajta.
És elsőre azokat ajánlanám amit ott példának írtam,még lehetne a Yamaha TTR600,Aprilia SXV450,KTM LC4 640.
Ezek nem annyira dúrva gépek még.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #15569 üzenetére
Igen ezek azok a gépek,lefojtva 21LE-ek és úgy van rá a gari,ha kiszedeted belőle a 450-es 60 az 550 70 körül van.
De azért annyira nem nevetséges fójtva sem,ugrik az rendesen,volt szerencsém hozzá.
A 450-re azt mondják eléggé jó vele közúton menni,az 550 kemény nagyon.
Bár nekem az 1 hengeresek viselkedése jobban bejön,nyomatékosabbak sokkal.
Alulról jobban tolnak,az SMC-m is keményebb alsó tartományban.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz #25954560 #15575 üzenetére
Persze hogy fontos mind én a motorikusan értettem amit írtam.
Persze ez attól is függ kinek mi jön be.
Valaki a pörgősebb gépeket szeretni és mások meg a traktorszerű nyomatékos motorokat.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Nippon #15585 üzenetére
Ezt én is tudom,de nem azért vettem,nekem a Supermotok formája fog meg,mindig is ezek tetszettek a legjobban,de én túrázni szeretek vele.
És ezek a gépek jók ahoz is,legalábbis rövid túrákra.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Dirtyz #15601 üzenetére
Ha brutálabb teljesítményt akar keréken akkor érdemes elől a kicsike lánckereket cserélni,a gyári 15-os helyett vegyen bele 13-ast,az olyan mintha hátsó lánckerékre a gyárinál 6 foggal nagyobbat venne,vagy 14-est akkor meg hátúl 3 foggal jelentene nagyobbat.
Én vettem az RXV-re,2 vel kissebbet előre,teljesen más karaszterikája lett a motornak.
Sokkal vadabb,erősebb lesz tőle,gyorsulni jóval agresszívabban fog,a végsebesség pedig kevesebb lesz,nálam a 160km/h helyett 135-öt ment az új áttétellel,vagyis 25km-el kevesebbet fog tudni a gép körülbelül.
De ha neki nem számít akkor ideállis választás hozzá.
Városban jól fog teljesíteni,viszont városon kívül nem igazán megfelelő hozzá,túlságossan pörög a motor már 120km/h-nál is.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Dirtyz #15601 üzenetére
Nálam a gyári helyett ami 17-es elől most 16-os van.
Nincs sok értelme a gyárinak rajta,a 2004-es kiadáson tök jó volt a 16:38-as gyári áttételezés.
Nem értem minek kellett megváltoztatni ezt 2005-től 17:40-es re.
A mostani áttétellel is 135-ig megy 3-ban ami egy supermototól így is sok.
A gyárival 140-145ig ment és 200km/h végsebbességet el lehetett vele érni,ennek semmi értelme ez nem gyorssasági motor.
Ha már 130-140 utazóban tud vele menni az illető bőven jó,nagyobb tempónál úgy is lekap róla a szél.
Én úgy ahogy most van 170-et már téptem vele jó 1percig azt utána azt mondtam elég belőle,mert leesem róla.[ Szerkesztve ]
-
-
Gaboman
nagyúr
Tegap megjöttem a KTM szervízből,sikeressen hozzáállították a karbit a rendszerhez,kevés levegőt kapott eddig,ez volt a probléma.
Most tényleg sokkal jobb lett,alacsony fordulaton is gázra nagyon hírtelen reagál,minden tartományban agresszívabb lett.
Igazán bejön a viselkedése most,versenymotorossabb.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Gyönyörű hangja van neki!
A CBF600N is így szól csak hát nincs akkora fordulattartománya mint a Hornetnek ha jól tudom.
Amit ismerősöm csináltatott dettó olyan a hangja mint amikor az Akrapovicot hallgattam.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #15814 üzenetére
Nagyon laza szövegük van benne a srácoknak.
De én bírom őket,igaz kicsikét többett káromkodnak néha mint amit kellene.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Én tudok neked javasólni olyan motort amiről minden 1-es motorozás után fülig érő nevetéssel fogsz leszálni,annyira élvezni fogod a vele együtt töltött időt!
SM610
Én is próbáltam már és tényleg isteni jó moci,200-300km-es túrákat simán lehet velük teljesíteni,az ülés kb addig kényelmes.
Én is kb addig érzem jól magamat a gépemen.
Szervízigényük nagyon jó,szerpentínes utakon meg olyat tól hogy el sem hiszed hogy igaz.
Mintha nem is lenne súly a lábad között,olyan könnyen irányítható.
Mellette nagyon fiatal motorokat lehet belőlük kapni,kevés km-el igen alacsony áron.
Egyszer próbálj ki ilyen stílust is,ismerősöm is így járt.
2007-es CBF600-van neki kipróbálta a Supermotot és azóta annak a rabja lett.
Már most azon gondolkodik hogy el kellene adni a mocit azt vesz helyette valami gonosz,könnyű SM-et.
Ha érdekel esetleg milyen az SM egyszer elnézel felénk és ki tudod próbálni az enyémet is.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Aki új motor vásárlásában gondolkodik és szereti a Supermoto stílust nekik most igencsak jó akció van az SMR 510-re.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz DNS_65 #16002 üzenetére
Csáó!
Nem,áhh megközelítőleg sem olyan szervízigényes mint az Ápriliaám volt,olyan mint a mostani SMC inkább.
Lekérdeztem őket,5000km-ként van olajcsere,és 20E km-nél az első nagyobb ellenőrzés.
Meg is kérdeztem egyből hogy itt már dugattyú,gyűrű esetleg főtengely csere lehetséges e?
Azt mondta hogy nem,persze ez használattol is függ,csak áttnézik tüzetessen a gépet.
Ha normálisan használják őket nagyon strapabíró gépek.
Egy tulajal beszéltem ezt meg,nagyon dicséri neki is 2006-os van.
450RR
Én ezért vagyok megőrülve.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Első motornak egy MT-03 is jól helyt áll ha neked nem a végsebesség a lényeg.
Az is megy szépen végre 155-160 és mellette csak 174kg szárazon,megtankolva 196,nem olyan nehéz megtartani őket.
Kanyartartása nagyon jó,fékeiről nem is beszélve,motorikussan meg könnyen kezelhető de még sem mondanám gyenge motornak,túrázásokhoz ideállis,fogyasztásuk meg 3.5-4L között van ha nórmálisan hajtja a tulaja.
Nagyon fiatal motorokat lehet belőlük venni 1.2 millától kevés km-el és igénytelen fentartásilag is.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap mi is voltunk nyomatni egy jó kört!
Indultunk B.csernye bisztrótól és irány Pápa onnan Zirc Burgerland falatozó azt úgy haza.
17.30-ra be is futottunk,épp hogy hazajöttem már kezdődött is az F1.
Bakonybél felé az az útszakasz isteni,bárkinek tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest