- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liberacse
lelkes újonc
csatlakoztam egy sima g54 midnight blueval, 8/256gb. alzatol vettem. toltofej volt a dobozban, tok nem. utobbinak jobban orultem volna. ennyiert nagyon jo telefon, foleg ahogy neztem, jo sok update jott ra. a13->a15-re frissitettem es lattam. ips-tol feltem, de eleg korrekt. a kamera siman jo nekem. a sztereo hangnak kifejezetten kellemes meglepetes. egyedul ami negativ, hogy a haz nekem kicsit ropog. foleg a sim talcanal. de ennyi penzert nem kotok bele ebbe. sokkal jobb nekem, mint egy redmi note 13-14 (volt mind ketto).
Bl.Gyo.: en nem tapasztaltam ilyet. igaz, csak felnapig hasznaltam ugy, mert inkabb a kezmozdulatokat hasznalom/preferalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Drón topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Black Myth: Wukong
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest