- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #100 üzenetére
Hardver önmagában kevés, használható szoftver nélkül sajnos sovány vigasz. Nem ez az első teló ami a szoftver miatt hullik hamvaiba fotózásnál.
Motorola eddig úgy tudom nem remekelt a frissítésekben, magam részéről nem szeretnék várni éveket hogy jó lesz e vagy sem ha most veszem meg a telefont (nem veszem meg). Tehát nálam elvérzik. Pár hónap vagy év múlva meg lehet majd nézni újra ha van szoftver upgrade, addig sajnos nekem így kevés a végeredmény.
Sajnos, mert maga a teló meg nagyon is tetszene.
Az összehasonlító videóban jól kijönnek a gyengeségei. Hétköznapi használat mellet nem lehet vele jó képeket lőni üzembiztosan. A videózás is olyan amilyen de az mondjuk engem nem érdekel annyira.
Gcam megoldás lehet hogy meglegyen a jó szoftver is, de egy új telefonon én nem szeretnék még ezzel bajlódni ha kiadtam érte a pénzt, abban benne kell hogy legyen a szoftver (ára) is. Motorola ceruzája amúgy sem fog vékonyan.A két linkelt kép között van bőven különbség ezt nem vitatom, a hardver tudná a maga részét
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest