- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Garzonrobot #218 üzenetére
Szuper...
Köszi! -
zolya1973
aktív tag
válasz
Garzonrobot #215 üzenetére
Sajnos a telefonva van. Már egyszer megtaláltam és be is állítottam csak most újra kellett indítani és elvesztette ezt a beállítását.
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Garzonrobot #213 üzenetére
Abban esetleg nem tudnál segíteni,hogy mit kell beállítsak ahhoz,hogy autórádióval összekötve ne fogadja automatikusan a hívást.Most egy csörgés és felveszi helyettem. Ezt se találom sehol.
-
HercogG
csendes tag
válasz
Garzonrobot #203 üzenetére
Köszi megvan, telepíteni kellett a winsowsba egy új illesztőprogramot, így már működik.
-
D@niel
addikt
válasz
Garzonrobot #189 üzenetére
Köszi!
Ez szerintem az A15-el jött be, mivel G85-ön A14-en még a klasszikus megjelenéssel van.
Szerk. mondjuk egy kapcsolót kaphatott volna. -
trouble
senior tag
válasz
Garzonrobot #182 üzenetére
Á, triviális probléma, majd valamelyik frissítésnél eltűnik! Viszont nem baj, hogy van ez alkalmazás szóba jöhet, ha valóban nagy a baj, jaja !
-
trouble
senior tag
válasz
Garzonrobot #180 üzenetére
Sikerült!
Fél szemmel ránézve, aggályos, hogy menteni kell mindent, és ha mégse ok, akkor kvázi lehet resetelni, és konfigurálni ismét! Kihagynám, vagy nem ennyire forró a helyzet!?
Érdekesség, hogy az Oppo telómon, ez a hiba javító a telón van, ue az elv, diagnosztika, ha hibára fut javítás! -
HercogG
csendes tag
válasz
Garzonrobot #160 üzenetére
Nekem is most jött..
-
válasz
Garzonrobot #99 üzenetére
Elvérezni nem vérzik el a Motorola Fusion kamerája, csak a használata nem mindegy.
Magában a Mobilarena tesztben ezt írják:
A szenzor Sony Lytia LYT-700C típusú és 1/1,56”-en kellően nagy a szegmensben, viszont az 50 megapixeles példa (katt) semmi részletelőnyben nincs az alábbi képekkel szemben.
Na most akkor itt a link az 50 mpx képre és a 12,5 mpx képre:
Bocsi, hogy ezt mondom, de aki nem látja a két két közötti ordító különbségeket az 50 mpx felbontás javára, az
vakgyengénlátó(kép alján a faház környékén a fa kerítést tessék sasolni).
Szóval a kamera hardvere nagyon jó, valószínűleg a szoftvert is felhúzzák kiváló szintre előbb-utóbb.
De aki nem akar várni a gyári kameraszoftver javulására, az kereshet GCam alkalmazást a telefonra a jobb képek érdekében (a tesztben is céloznak erre).
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Garzonrobot #37 üzenetére
Messenger valóban fut, max. az értesítései nem fognak megjönni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest