- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
Aktív témák
-
Cogwheel71
tag
No feltettem az általad is preferált 1.10.21-es Wajkiuit. Bíztató a kép, gyomláltam rajta egy kiadósat, az akkuidő már most jobbnak tűnik mint az eddigiekben, bár az akkukalibrálásnál akadt egy érdekesség. Feltöltöttem kikapcsolva egy éjszakán keresztül 100%-ra, majd bekapcsoltam, a battery calibration progival még próbáltam tovább tölteni. Az elején még 100%-ot jelzett, majd egy-két óra múlva már csak 99-et mutatott és nem is volt hajlandó feljebb menni. Ettől függetlenül kalibráltam 4171 mAh-nál, majd kiderül mi a helyzet egy újabb merítés-töltés után.
A másik, hogy a feltelepült miui böngésző bár jól működik, de egy régebbi verzió, és elég használhatatlan a kezdőlapja. Próbáltam kicserélni egy frissebb miuiból kibányászott újabbra, de a romba bezippelt verzió fc-zett, ezért visszacseréltem a régire. Hogyan kéne beoperálnom a romba, hogy működjön. A systembe raktam a régi helyére, lehet,hogy máshová kéne tennem?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest