- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Nem értem milyen bugokra gondolsz...
Komolyra fordítva: a stabil 7.1 bugmentes? És milyen változást/többletet ígér a 7.2?
Bocs ha láma kérdések de laikus vagyok a témában, ezt is ismerős rakta fel nekem, nem akarom én naponta/hetente cserélgetni nekem legyen egy tuti oszt jónapot. De persze ha jelentős újítások vannak a 7.2-ben akkor elgondolkodok a kérdésen mert az eddigiek alapján a vázolt problémát leszámítva tetszik...KaiotEch!
Lehet félreértem, de... Ha már elindítottál egy app-t akkor ott a launcher feladata véget ért; aztán ha az elindított app-t bezárod akkor persze hogy az asztalra kerülsz.somi52!
Mint írtam nem vágom a témát így sajna ezt nem teljesen értem.Gyári rootolt 2.2-m volt arra lett ez feltéve, jól értem hogy akkor csak a CM7-kel kell mókolni?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest