- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
chab7
addikt
Full sbf-et feltéve nem downgrade-elhető!!!!
Én találtam viszont nem is egy romot ami használható. Vagy mit értesz használható rom alatt? Egy olyat amire egyetlen egy negatív jelző sem érkezik a felhasználóktól? Megsúgom ilyen nem létezik.... max ha csinálsz egyet ,nem hozod nyilvánosságra, csak magad használod megelégedéssel.(#8647) Shyciii: Nem haragszom, bár azok a képek a touch to focus működését demonstrálják, ezért is van hogy az a terület éles amire rá lett tapizva. Érzékeltetés képpen az előtér nagyon közel a háttér távolabb volt. Tény hogy nem szabad egy telefon kamerától sokat várni, de azért botrányosnak nem botrányos amit a Defy kamerája tud. Max azt mondanám alap. De nem is kell bele több. Meg nem is nagyon fér bele komolyabb a mérete miatt. Én azon a véleményen vagyok hogy ne is legyen azért nagyobb a teló hogy jobb kamera legyen benne. Ez épp elég ami van. Tudására is.
(#8653) honeker: Te az vagy?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest