- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
namyang
tag
válasz
szabof1 #32795 üzenetére
Feltettem, ugyanis megfeledkeztem róla, hogy nálatok hajnal volt, amikor nekiálltam ennek..., a CM9 kernellel vmiért nem ment, CM7 kernellel megy.
A ROMról pedig annyit, hogy a 03.05-össel nem ment nekem a camera, viszont a maivan (03.17) megy minden pöpecül. Kissé döcögős az egész rendszer, plusz ez a launcher nekem nagyon fura. Kicsit játszok még vele, de aztán szerintem megy vissza a launcher pro. Igazából semmi gyári cucc nem jön be benne (contact, phone, stb) igaz a CM7nél sem az alapokat használtam, de abban azért eleve jobb volt a gyári. A gmail és gmail widget viszont egészen bejön.
Na így elsőre ennyi észrevétel.Ja még amit nem értek, a mapsot nem tudom elindítani adatkapcsolat nélkül. Ez így koreában egészen fájó dolog...Csak az első használathoz igényelt vmi adatkapcsolatot, azt adtam neki wifiről, most el tudom indítani anélkül is, szóval ez storno. Mondjuk gps jelet nem talál wifi nélkül... szóval továbbra is meg vagyok lőve... bár ez így volt CM7 alatt is. Igazából ezért álltam neki az egész ROM pakolgatásnak, és a legfrissebb CM7 nightly helyett gondoltam kipróbálom a CM9-et...
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- Megújult a PROHARDVER!
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- BMW topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite - Friss 100 % Akkuval + Töltőfejjel - Szép állapotban!
- Samsung galaxy Fold 6 Silver 512GB 12GB ram 2028.03.10 ig garanciális!
- IPhone 11 pro max 256gb midnight green 99% aku
- Eladó Samsung Xcover 4s független mobil, dual SIM, Android 11, cserélhető akku
- iPhone 16 Pro 128 GB White szinte új, 1 év gyártói garancia
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest