Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) Juliuska válasza morfondőr (#1593) üzenetére


Juliuska
senior tag

morfondőr
igen, a PIN-kérést, nem haszontalan kivenni, így (szerintem) első blikkre kevésbé lesz feltűnő, h a progik közt el van rejtve ez a kis hasznosság is...

kano
van esély, h fog Neki "úgyis" működni... ;)

CoolBoy323
a másik két rémálmomat foglaltad szavakba...ami sajnos, tovább erősíti bennem azt a tézist, h ellophatatlan cucc nincsen :((( de az élteti bennem a reményt, h tökéletes lopás sincsen, így viszont már lehet értelme annak a személyes találkozásnak... ;]
érdeklődve várjuk azt a tesztet :)

[ Szerkesztve ]

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...

(#1602) CoolBoy323 válasza Juliuska (#1601) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Van ellophatatlan cucc, csak keress meg :-) /ez a reklam helye volt/ :-)

Amugy meg: Hajra Nyiregyhaza :-D

(#1603) CoolBoy323 válasza CoolBoy323 (#1602) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

nah teszteltem...

az a funkció nem működött, hogy dobok egy smst, és megmondja hol a telefon... :(

szerk: most működött!! DE nem arra számra írt, amelyiket én beállítottam a programban, és nem tudta elküldeni a helyet, mivel nem volt bekapcsolva se WIFI se GPS (a program mondta a válasz smsekben!)

az viszont igen, hogy beleraktam másik simet, bekapcsoltam, és jött az sms (1 perc múlva kb) h "unregistered sim" imei és hasonlók... DE! ennyi az egész... ezzel nem sokat érünk :(

a csengetés működött!! addig csörömpölt, amíg be nem írtam a kódot! ez JÓ!!

most beraktam a regisztrált SIIMem, de ahhoz is kéri a kódot...

a konklúzióm: adsz a xarnak egy pofont ezzel a programmal :D komolyra fordítva: esetleg jól jöhet, ha mázlink van, gyorsan észrevesszük h eltűnt, és van nálunk másik telefon...

[ Szerkesztve ]

(#1604) .: JuSzT :.


.: JuSzT :.
addikt

Sziasztok.

Ha én a vodánál veszek ilyen Defy-t amin nincs magyar nyelv, attól még ugyan úgy lehet " okosítani" mint ha függetlenül venném máshol ? Szóval nincs korlátozva semmiben gondolom.... segítsetek plz.

köszi.

(#1605) CoolBoy323 válasza .: JuSzT :. (#1604) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

jól gondolod, de a másik topikban kaptál volna rá választ, ha rákeresel!

(#1606) morfondőr válasza CoolBoy323 (#1603) üzenetére


morfondőr
őstag

Ha jól vettem ki a leírást, akkor a GPS bekapcsolásához külön sms-t kell küldeni.
Szerintem kipróbálom én is most már, mert érdekel, csak nem tudok sms-t küldeni magamnak egyelőre, mert nincs nálam másik telefon. :))

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1607) CoolBoy323 válasza morfondőr (#1606) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

jah, hogy nem tudod, mit tud (elvileg)...

Send any of this keywords in a text message, to your phone, to triger the corespondent function.

Locator:
Nearby:
Lock:
Wipe:
Reveal app:
Calls log:
Email notifications on:
SMS notifications on:

IMPORTANT NOTES: The keywords you have chosen are case sensitive.
Example: If your wipe keyword is PLwipePL, sending plwipepl, or PlwipePl will not trigger the function.
Choose your keywords with care, cause if they will be sensed inside a received text message, they will trigger the corresponding function.

mindegyikhez meg kell adni kódot, de azt kitöröltem, mert titkos :D
na jó, maga a szöveg nem... pl locatorhoz (hogy meghatározza a helyzetet) holvan szöveggel akarod működtetni...

küldesz egy smst arra a számra, amivel a programot regisztrálod (csak saját magának, nem netre meg ilyenekre) szövege a holvan legyen csak... ekkor jön a válasz sms, hogy nem tudja hol a picsába van :D

ring-esnél pl: csörögjéldefyke a varázsszó... ezt elküldve elkezd csörögni max hangerőn!

és így tovább...

egyéb kérdés?

(#1608) .: JuSzT :. válasza CoolBoy323 (#1605) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Köszi. Tehát akkor lesz rajta magyar egy másik softverrel? uccsó off :)

(#1609) CoolBoy323 válasza .: JuSzT :. (#1608) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

igen, lehetséges magyarosítani

(#1610) morfondőr válasza CoolBoy323 (#1607) üzenetére


morfondőr
őstag

ez is szerepel a leírásban:
- Auto-Enable GPS
Another stand-out feature, if you have a rooted device, you can set up PhoneLocator to auto-enable GPS.
Viszont ezt nem találtam, pedig root-olt a telefon.
Most tesztelem. Ha van internet, akkor küldi a pozíciót a cellainfó alapján google maps linkkel (kb. 20 méterrel arrébb rakott, mint ahol konkrétan vagyok), a zárolás is működik. Tovább nem teszteltem, mert haverom küldözgeti az sms-t, aztán nem akartam számlát csinálni neki. :B

szerk: wifi-n volt internetelérésem. Amúgy meg nekem a nyári programok amik veszélyesek elhagyás/lopás szempontjából. Ezek idejére meg bekapcsolva hagyom a GPS-t aztán kész. :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1611) CoolBoy323 válasza morfondőr (#1610) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

nekem nincs mobilnetem, az lehetett a gond?

de ha auto enable GPS, akkor minek neki a net? :F

jó hogy tesztelted a zárolást, így kiegészítettük egymást, és a számláikat se húztuk le a segédeinknek :D

(#1612) vick33 válasza lmisi (#1583) üzenetére


vick33
tag

A baj az ami a stock 2.2-vel is volt a sysctl beállítások rosszak. töltsd le a sysctl config appot a marketről és a min free kbytesot állítsd át 4096ra vagy 8192-re. Ez megoldja a sygices meg a novás dolgot is. A gitre meg teszek bugreportot csak megnézem a sourceba mi van most

(#1613) Edge válasza vick33 (#1612) üzenetére


Edge
veterán

Lehet hogy hülyeséget kérdezek sry, de ez nem csak CFS alapú kerneleken műkszik? A Cyanogen meg BFS alapú kernel, nem? Vagy mivel a defy kernelét használja így CFS? :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1614) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok,

Elolvastam az első hsz-t mielőtt ezzel jönne valaki és néhány kulcsszóval is próbáltam a legtöbbet visszaolvasni. :) Mivel ennek ellenére nem vagyok meggyőzve, néhány kérdésben kérnék segítséget:
-2011 májusi gyártású a telóm, zöld lencsés, gyári szoftverrel 2.2-re frissítve, majd utána egy resetet nyomva használtam, de még mindig bugos. Ami a legidegesítőbb, hogy a launcher pro mailes widget-je jelzi és letölti a mailt, de a rendes gmailes alkalmazásban nyoma sincs a levélnek, de az ikon jelzi. Szóval érdekes. A Gmail progit újra telepítettem már...

-Mit javasoltok a problémára? Tegyem fel a nordic 2.2-t? Ha jól értem a nordic az ugyanaz majdnem, mint a CEE, csak máshová adták ki,de elvileg jobb, stabilabb... (?)
-Esetleg jöhet más rom javaslat is, de nekem a stabilitás és a teljes funkcionalitás a lényeg. Nem játszom rajta, de kicsit minden funkciót használok. Tehát minden működjön stabilan, hiba nélkül, a quadrant pontszámokat és egyéb pontszámolások nem izgatnak.

-Ha rom cserére szánom el magam és kezdetnek felteszem a custom recoveryt, ott csinálok egy teljes rom mentést, akkor az ugye bármikor, bármilyen romot is teszek fel, azzal visszaállítható erre az állapotra? :U

(Tudom kicsit láma kérdések, de előzőleg volt pár androidos telom-X8, Blade- de egyikkel sem voltak ilyen rémisztgetések a romcseréket illetően, pedig egy párat feltettem, akár egy nap alatt is. :DDD )

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1615) rum-cajsz válasza V.Stryker (#1614) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Üdv!

A romcsere itt sem kockázatosabb, csak oda kell figyelni, hogy miről mire lehet feltenni a dolgokat. De ez elég jól le van írva ott, ahonnan ezeket le lehet tölteni.

A Nordic-ot stabilabbnak mondják, de ez valószínűleg egyén kérdése. Nekem nincs gondom a CEE-vel sem, elvileg ennek újabb a kernele.
Ez a gmailes hiba ritkán (mondjuk egy héten egyszer) előfordul nálam is, de ha a levelek listájában nyomok egy frissítést, meg szokott jönni a levél.

A sima rom cseréhez nem kell recovery, az sbf a gyári rom, azt bármikor fel lehet telepíteni a telepítőjével.

A custom recoveryvel annyi szokott lenni csak a gond, hogy az egyes verziók között nem biztos, hogy kompatibilisek a mentések. Az a tuti, ha megjegyzed melyik mentést melyik recoveryvel csináltad, és azzal is akarod visszaállítani. Bár állítólag az új verziók már tudják olvasni a régi mentéseket.

Ja és a visszaállítást csak azonos verziójú boot esetén szabad megcsinálni. (a 2.2-es verziók átjárhatóak, de ha 2.2-re frissítettél, már nem szabad 2.1-es mentést visszatenni)

[ Szerkesztve ]

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1616) sztyuii


sztyuii
csendes tag

a MIUI feltelepítéséhez csinált valaki olyan részletes leírást mint a CM nél ? Mert angol tudásom már nem olyan mint régen :D és az xda ról 1az 1 ben nem vállalnám be :D

(#1617) zolnagy válasza V.Stryker (#1614) üzenetére


zolnagy
őstag

Szia,
a gyári 2.2.2 CEE nekem sem jött be. MSU-val frissítettem. Előtte 2.51 volt rajta. Teljes megelégedéssel használtam. Csak gondoltam kiprobálom. Végülis hivatalos frissítés vagy mi. Naszóval lassab lett, a kamera csak teljesen fekete képeket csinált. Na és az autofocus sem működött. Ekkor nyomtam egy factory resetet. Ez baj volt, mert így a teló elindult, de a pin beadása után semmi. csak a fenti statusbar, ahol kiírta, hogy "set up". Vártam 10 percet, ugyanaz. Többször újraindítottam, ua. Ekkor gyári bootloaderben wipe/cache, de ez sem segített.
Na ekkor RSDLite-al feltettem a 2.2.2 Nordic Ramot. Ez idáig pöpec. Stabil, amit próbáltam, minden jól működött. És gyors. Kíváncsi vagyok az üzemidőre, na meg nem tudtam mindennel letesztelni azért. Ha minden jól megy, én maradok ennél. Nem teszem fel a CM7-t. Nekem fontosabb a stabil működés. Az nem fér bele, hogy a wifi, a bluetooth, vagy a gps bugzik.

(#1619) V.Stryker válasza rum-cajsz (#1615) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Az a baj,hogy hiába megyek be a levelekhez és frissítek ott, nem jön. Tegnap délután óta egy sem jött, de a LauncherPro ezen részén látom és jelzi a mail is, csak épp b.szik a gmail progiba lejönni. :S És ezt így hetente eljátsza.

sima rom cseréhez nem kell recovery - Mi nem minősül sima romcserének?

zolnagy: Köszi. Nordic telepítés előtt toltál neki factory resetet a régi romon? Jah igen, hisz írtad,hogy be is szart utána. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1620) Edge válasza zolnagy (#1617) üzenetére


Edge
veterán

"a wifi, a bluetooth, vagy a gps bugzik"

egyik se bugzik CM7-en de sebaj :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1621) V.Stryker válasza Edge (#1620) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Ha jól láttam, akkor a 720p-s videófelvétel bugzik csak nem? Meg némely esetben előfordul, hogy a wifi problémázik.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1622) rum-cajsz válasza V.Stryker (#1619) üzenetére


rum-cajsz
őstag

Sajnos nincs több ötletem a gmail-re. Talán próbálj meg még egy "force close & clear cache & clear data" hármast az alkalmazások menüben, majd egy reboot.
Esetleg másik launcher....

A romok tipusait megpróbáltuk az 1. hsz-ben leírni. ;)
Mi az a főzött (custom) ROM?
A telepítési eszközök a tipusokhoz:
hivatalos frissítés -> MSU
rom csere -> RSD Lite, vagy sbf_flash
custom rom -> recovery

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1623) Wajk


Wajk
addikt

kínaiból fordítva pár érdekesség az 1.7.1-es changelogból:
- új kernel
- FM radio működik alapból
- 30%-al gyorsabb launcher (én úgyis cserélem, de azért nem rossz)
- történtek rendszer optimalizációk kiemelten Defy-t érintve is :K
- Defy kamera zoom fixálva és teljes képernyős fotó készítési lehetőség
meg sok más, de ezek amik fontosabbak lehetnek nekünk...

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#1624) morfondőr


morfondőr
őstag

Üdv!
CM7 rc1 v2-re most tettem fel a Camera360 app legújabb verzióját és elég szép képeket készít! Sokkal élesebb még rossz fényviszonyoknál is, mint az eredeti. Esetleg meg lehet ennél is oldani, hogy a hangerő gombokra exponáljon?

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#1625) Edge válasza V.Stryker (#1621) üzenetére


Edge
veterán

Wi-fi-re van megoldás, a 720p nincs még, az alap 640x480-as videofelvétel akadozik. Ennyi van mindössze :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1626) Narxis válasza morfondőr (#1624) üzenetére


Narxis
nagyúr

Camera 360 beállításaiban valamit lehet tenni hangerőgombra, nézd meg azt.

Thanos was right.

(#1627) sheep


sheep
addikt

sziasztok, holnap viszem szervízbe a telefont hangszóróhibával, és nem akarom hogy belekössenek h rootolva van. Az a gond hogy unrootolni akarom de nem találom a 3. fájlt amit le kéne szedni, nekem ilyen nincs (android 2.2), system/bin/busyboxot nem találok, és a kalózdroid ikon is megmarad
tudna vki segíteni mit csinálok rosszul?
bocs de elkezdtem olvasni a témában, kb a 10. oldal után abbahagytam mert annyira belekeveredtem
egyébként a gsmhome/cirma-hoz vinném, nemtom szólnak-e érte amúgy, de jobb lenne ha eltünne a root sztem
köszi előre is!

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#1628) rum-cajsz válasza sheep (#1627) üzenetére


rum-cajsz
őstag

A bootmenu-ben van unroot lehetőség.

=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

(#1629) zeppike válasza Edge (#1625) üzenetére


zeppike
csendes tag

El se hiszem hogy ennyire hülye vagyok... :D:D:D Valaki fel tudná tölteni a megoldásban említett eredeti fájlokat?

(#1630) siccer


siccer
csendes tag

Helló!
Elakadtam a nordic rom felrakása közben és nem tudom mi lehet a baj.
Jelenleg 2.2-es cee froyo van a telon és a wifi nem jól működik ezért próbálom a nordicot. Az 1. hsz alpaján leszedtem a drivereket, RSD 5.3.1-et és a linkről stock nordic froyot (187 MB)
elindítom az RSD-t látja a telót (bootloader9.1 van rajta), látja a fájlt és ha startot nyomok kapok egy failed üzenetet, egyszer már újraraktam az RSD-t, átnevezetem a nordic file nevét is rövidebbre, az sbf.gz kiterjesztésből letöröltem a .gz-t a végéről, de nincs tovább.
A 4. pontban leírt:
"4, Amennyiben mégse, nézd az rsd lite könyvtárában a hiba logot, és esetünkben az x.sbt-et nevezd át akkorára, amennyi karakter az error logban volt, például, ha az error log ahzrtze, akkor az x.sbf legyen xahzrtze.sbf (xda forrásból)"- dolgot nem tudom hol keressem , az RSD könyvtárban csak 1-2 ini fájlt lehetett megnyitni
Van -e ötlet hogyan tovább?

Előre is köszönöm a segítséget

[ Szerkesztve ]

(#1631) pivi.l válasza siccer (#1630) üzenetére


pivi.l
tag

A stock sbf 360-380 Mb.

Nordic stock sbf

(#1632) pivi.l válasza siccer (#1630) üzenetére


pivi.l
tag

"az sbf.gz kiterjesztésből letöröltem a .gz-t a végéről, de nincs tovább."

Ez egy becsomagolt fájl, ki kell csomagolni.(total commander)

(#1633) V.Stryker válasza pivi.l (#1631) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Tudom,hogy buta kérdés, de mi a különbség a stock sbf és a nand sbf között?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1634) zolnagy


zolnagy
őstag

Sziasztok!

Szerettem volna a camera tömörítési fokát javítani, ezért az 1. hozzászólásban szereplő mot_ise_imager_cfg.bin file-t lecseréltem a /etc alatt. Előtte az eredetit lementettem.
Na most, ha elindítom a camera app-t, egy nagy feketeség van. Így visszatettem az eredetit, de most ezzel sem müxik. Így is nagy feketeség :(
Ezután töröltem az application managerben all data-t, de így se jó.
Ötlet? Remélem ezért nem kell újraraknom a ROM-ot. :(

(#1635) pivi.l válasza V.Stryker (#1633) üzenetére


pivi.l
tag

Stock sbf: gyári teljes rom.

Nandroid sbf: a visszalépés lehetősége miatt (2.2 >2.1) kiherélt rom. ( cg31.smg és cg39.smg törölve)

[ Szerkesztve ]

(#1636) V.Stryker válasza pivi.l (#1635) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Köszönöm. Hasznos info. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1637) Edge válasza zeppike (#1629) üzenetére


Edge
veterán

Na, mert? :-) Am. az utolsó mondat a lényeg az a tuti megoldás, én csak átneveztem a filet biztonság kedvéért, nem töröltem egyből. Stabilabb és jobb lett a wifim, egyszerűen perfekt. :-)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#1638) galbi1972


galbi1972
tag

Kis gondom akadt.CM7 RC1 volt fent , majd RSD Lite 5.3.1 -el felraktam (volna) a nordic.sbf 378.3 MB filet .Látszólag fel is ment ,de a újrainulásnál "Please manually power up this phone" jelenik még 30 perc után is ! A Defyn az Android felirat megjelenik ugyan, de csak az árnyék szalad időnként végig rajta és semmi több . Kétszer is megcsináltam a telepítést de ettől tovább nem ment ... A Defecucc ból tettem fel a nordic.sbf 378.3 MB filet . Jól jönne valami ötlet .....

(#1639) pivi.l válasza galbi1972 (#1638) üzenetére


pivi.l
tag

Aksi ki.
Aksi be.
Bekapcs+hangerő le egyszerre megnyom.
Ha bejön a recovery akkor hang le+ fel egyszerre
Wipe data
Wipe cache
Reboot

(#1640) galbi1972 válasza pivi.l (#1639) üzenetére


galbi1972
tag

Sajnos csak a Bootloder 09.10 jön be ,hiába nyomom a hangerőt egyszerre .....

(#1641) Freeman961


Freeman961
csendes tag

Üdv!
Most ez lehet h hülye kérdés lesz, de muszály feltennem...

Na szóval, ha Milestone Overlockal felhúzom 1ghz-re, akkor azt írja, hogy 74 a Vsel...Oké, SetVsel-ben átállítom h 55legyen 1000mhz-nél, de akkor most nemtom h 74 vagy 55 lesz a max vsel?(Ha a milestone overlockot leszedem, akkormeg a quadband szerint 550mhz a max. proci...És M.O.-ban annyi is a default, de most nem vgom XD)

Valaki kikupál? :$

(#1642) pivi.l válasza galbi1972 (#1640) üzenetére


pivi.l
tag

Hangerő fel+ bekapcs =Bootloader
Hangerő le+ bekapcs =Recovery

(#1643) galbi1972 válasza pivi.l (#1639) üzenetére


galbi1972
tag

Na végre sikerült , ezer hála Neked .Köszönöm :R :R :R

(#1644) forintuser válasza Freeman961 (#1641) üzenetére


forintuser
őstag

Ja.Szedd le marketröl a SetVsel-t.Direkt Defy-hez van.

Holnapkészítést vállalok.

(#1645) galbi1972


galbi1972
tag

Most már csak az új MIUI 1.7.1 -et akarom felrakni ,gondolom ha ugyan azt végigcsinálom mint a CM7 RC1-nél :

Először rootolni kell a telefont, ezt már leírtam ebben a bejegyzésben.
Röviden: (Motorola Handset USB Driver telepítése a számítógépre, ha még nincs fent) Kapcsold be az USB debugging-ot (Settings->Application->Development->USB debugging legyen kipipálva), csatlakoztasd a telefont a számítógéphez, majd SuperOneClick programban a Root gomb megnyomása. Ha végzett kiírja, hogy Rooted, végül indítsd újra a telefont!

A letöltött fájlokat (2nd Init (.apk), CM7 beta6 (.zip), google apps (.zip), fixbrightness (.zip)) másold fel a memóriakártyára!
Állítsd be, hogy külső alkalmazásokat is lehessen telepíteni: Settings->Applications->Unknown sources legyen kipipálva!
Telepítsd a 2nd Init alkalmazást: Elindítod a File Manager-t, majd kiválasztod a memóriakártyán a telepítőfájlt. Opennel nyisd meg vagy telepítés után keresd meg a menüben a 2ndinit alkalmazást. Válaszd ki az Install 2ndInit Recovery-t, kétszer fog root jogot kérni, Allow mind a kétszer. Közben a visszajelző led pirosan világít, amikor végzett kiírja, hogy Success, és a led zöld lesz.
Kapcsold ki az usb debuggingot: Settings->Application->Development->USB debugging ne legyen kipipálva. Kikapcsolhatod a külső alkalmazások telepítését is.
Indítsd újra kétszer a telefont! Újraindításoknál be fog jönni a boot menü, itt a hangerő le és fel nyilakkal tudsz mozogni és a bekapcsoló gombbal tudsz kiválasztani egy menüpontot. Mind a kétszer a következő kell neked: Boot->Normál (Később fogjuk beállítani, hogy ez ne jelenjen meg többet.)
Ha megvolt kétszer az újraindítás, akkor kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be. Ha nem jelenik meg automatikusan a boot menü, akkor úgy tudod előhozni, hogy a bekapcsolás után pár másodperccel (kb. 10) kéken fog világítani a visszajelző led pár másodpercig. Ha ilyenkor megnyomod a hangerő le gombot, akkor belép a boot menübe. Itt az előbb leírt módon tudsz mozogni: hangerő le+fel a navigáláshoz, és a bekapcsológomb a kiválasztáshoz.
Itt a következő dolgokat kell megcsinálnod:

Boot->set default->2nd-init-> go back
Recovery->Custom Recovery->Wipe cache partition->Yes
Wipe data/factory reset->Yes
Install zip from sd card->choose zip from sdcard->cm7…..zip (a letöltött és a memóriakártyára felmásolt cm7 zip fájl, kb. 100 MB)-> Yes
Choose zip from sdcard->gapps….( a letöltött és a memóriakártyára felmásolt Google apps zip fájl)->yes
Choose zip from sdcard->fixbrightness.zip (a letöltött és a memóriakártyára felmásolt fixbrightness zip fájl)->yes
Go back->reboot system now

akkor, így az is feltelepül .... ?

(#1646) Freeman961 válasza forintuser (#1644) üzenetére


Freeman961
csendes tag

Jah, megvolt azis, csak elnéztem valamit :D Azért köszi

(#1647) zeppike válasza Edge (#1637) üzenetére


zeppike
csendes tag

Nekem a driver kicserélésével sikerült teljesen kinyírni a wifit. (Végül feltettem rc0ról rc1re, és ez megoldotta a problémát idő előtt.)

(#1648) forintuser válasza galbi1972 (#1645) üzenetére


forintuser
őstag

Tuti biztosra mèsz. :-D
Az xda-n van leírás rôla.

Holnapkészítést vállalok.

(#1649) galbi1972 válasza forintuser (#1648) üzenetére


galbi1972
tag

Igen, már az is megvan de ez érthetőbbnek tűnik :)

(#1650) galbi1972 válasza forintuser (#1648) üzenetére


galbi1972
tag

gondolom erre gondoltál :

1. Download Latest MIUI rom and matching language pack.
2. Boot into Custom Recovery.
3. Install the rom .zip and the language pack consecutively as any other install would go.
4. Select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot.

How To Install from Scratch

If you have 2nd Init installed already skip to step 3, if not start at step 1. These steps assume you already have flashed the Nordic Froyo rom to your Defy.

1. Download Defy 2nd init installer, easiest way is from market.
2. Run the 2nd init installer following the instructions closely.
3. Boot into Custom BootMenu by pressing volume down when device flashes a blue led at bootup. Set default boot mode to 2nd init.
4. Select Recovery, Custom Recovery. Choose "Wipe Data/Cache" option. Let finish.
5. Choose Install .zip from SD Card, select MIUI rom .zip and let it finish.
6. Let the rom boot for first time. It will be in Chinese but do not worry. Reboot into BootMenu again.
7. Select Custom Recovery, Install .zip from SD Card. Choose MIUI Eng Language Pack .zip and let it install. Let rom boot.
8. Notice some text is still Chinese, go to Settings, Language and make sure it is English UK or US. Boot into BootMenu and Custom Recovery one last time and select "Wipe Cache" then go to Advanced and select "Wipe Dalvik Cache". Reboot.
9. Done! Enjoy!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.