Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Halo
senior tag
akadgat...
most próbáltam a wide-os felbontást is:
848x480 teljes bitrate: 7528 kb/shát - csiszolják még, gondolom, remélem
korábban írták, semmi extrát nem csináltak emberek:
felpakolták az sd-re a zip-et, recoveryben rátolták és ennyi. működik, így cselekdtem én is.
igaz, az első boot kicsit sokáig tart, ne ess kétségbe tehát. (én már majdnem nyomkodtam mindenfélét, hogy életet leheljek belé, aztán jött a görisrobot, és a működő rendszer.)
megmarad minden, ahogy volt!persze, ha tisztán akarod, ugyanúgy, mint a cm7-et.
(kicseréltem a gyári sd-re... egyelőre jóó... bááár, tegnap is volt olyan, hogy 1-2 fénykép elsütés utána a kamera rész bebugozott... szépen magyarul mondva.)
vazzz: igen, ezt feledtem, de rájött volna a kollega, ha látja a nincs hálózat szöveget, szóval basebandot állítani, ennyi
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest