Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Aktív témák
-
|AP|
veterán
Segítségre lenne szükségem:
Megszabadultam a Lite address book-tól, mert zavart. Így csináltam. El is tűnt rendesen, csak a Google kontaktok jelentek meg a telefonkönyvben.
Aztán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nyomtam egy clear data-t a contacts-on, a contacts storage-n és a contacts data-n. Ennek az lett az eredménye, hogy nem tudok új névjegyet felvenni a telefonon. "Cannot create a new contact without a valid account"
Pedig szinkronizálni tudok a gmaillel, ha gépen új kontaktot veszek fel az megjelenik a telefonon. Próbáltam az accountom törölni és újra beállítani, de az alapértelmezettet nem engedi törölni.FR? Van más megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest