Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
smooth
csendes tag
válasz
Fade_Away
üzenetére
Hát ez kurva nagy baromság!

Jómagam 8 éve rendszeresen szívok (na jó 2*fél évet kihagytam) úgyhogy azt hiszem mondhatom (veled ellentétben) ,hogy eléggé ismerem már a fű hatásait.
Képzeld nem szoktam beszarni behugyozni és még a WC-re is kitalálok magamtól, sőt még a cégemet is elvezetgetem valahogy.
Az ilyen ''szakirodalmakkal'' ill. ''szakértőkkel'' meg az a gond ,hogy teljesen hiteltelenné teszik az összes információt.
Igy mára már a fiatalok azon is hülyére röhögik magukat ,hogy mondjuk egy bulin az exasy-tól simán meg lehet halni dehidtratálódás miatt, hiszen nem feltétlenül érzed ,hogy szomjas vagy ráadásul ha táncolsz valószínüleg izzadsz is.
Pedig ez sajnos igaz, és ha már úgyis beveszi azt az ex-et legalább ezekre figyeljen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest