Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nyugi, van azért még aki tolja.
Nemrég én is moddolgattam, de a jelenlegi konfigommal nem tudom kihasználni a MGE összes lehetőségét. Ráadásul az elvileg legszebb shader modell nem működik nálam, illetve a Vurt's féle -amúgy nagyon szép- textúrák alkalmazása mindenféle glitch-eket okozott a LOD-ban. De azért így is nagyon szép lett.
Nagyon hosszú, és lassú ritmusú játék ez, nem a kipörgetésről hanem a felfedezésről szól. Tesztoszteron túltengésben szenvedő FPS rajongóknak nem ajánlott. De ha elegendő türelmed van, akkor nagyon is ajánlom. Nálam ez a játék sosem fog kiszorulni a személyes top3-ból.
Ja igen, magyarosítás. Nekem nincs rá szükségem, de egy barátom most kapta meg Ollie-tól a régi 2 CD-s verziót, és gondja van vele. Az 1.20722 verzióra patch-elte (kiegek nélkül ez az utolsó felrakható patch) és a magyarosítás (morrohun team-féle) telepítése "setup.exe hibát észlel ezért leáll" üzenettel megszakad. Angolul fut neki a játék gond nélkül. Xp-je van. Neked nem volt vele gondod? Nem tudtam neki segíteni, mert én sosem használtam a magyarítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nemrég én is moddolgattam, de a jelenlegi konfigommal nem tudom kihasználni a MGE összes lehetőségét. Ráadásul az elvileg legszebb shader modell nem működik nálam, illetve a Vurt's féle -amúgy nagyon szép- textúrák alkalmazása mindenféle glitch-eket okozott a LOD-ban. De azért így is nagyon szép lett.