Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Felraktam a Morrowindet újra. Nincs végigtolva, 23-as szintű vagyok, de a főküldivel baromira nem törődtem. Viszont időközben sikerült a Tribunal és Bloodmoon kiegészítőket is beszerezni hozzá. Felraktam őket, és így is csak a Morrowind cd-vel indul, ez már fura volt. Bejelentkező képernyő más lett ok. Elindítom a játékot, és vagy régi mentést töltök be, vagy új alap Morrowindet kezdek, de sehogy nem lehet egyik kiegészítőt sem indítani... most én vagyok hülye, vagy végig kell tolni hozzá az alapgámát, vagy hogy kéne mondjuk egy Bloodmoont indítani? Vagy a Bloodmoon területére jutni és ottani küldiket vállalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- Gitáros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Philips LCD és LED TV-k
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Robotporszívók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest