Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
A 3.0 verzió elvileg "napokon belül" kijön, de mivel egy nem professzionális (mármint nem szakmai, hanem kereskedelmi értelemben, mert szakmai szempontból osztályon felüli munkát végeznek) modder csapatról van szó, erre nem lehet mérget venni. Szept 14.-én azt írták, hogy a béta tesztelők találtak még pár bugot, és azt javítgatják most. Ha angolul értesz valamennyire, akkor nyugodtan megpróbálkozhatsz a 2.0-val is, mert a guide ami u. onanna letölthető részletesen elmagyarázza mi merre hány lépés. Ha nem beszélsz jól angolul, akkor megpróbálhatok én is segíteni ha valami nem világos, de ez nyilván nehézkesebb. Mindenesetre az Overhaul elképesztő látványt nyújt az eredeti game-hez képest, ég és föld, szóval érdemes vele vesződni. Ami a magyarítást illeti, azzal nekem sajnos nincs tapasztalatom, mivel elég jól beszélek angolul, így nem volt rá szükségem. A Morrohun oldalon ha jól emlékszem van valahol egy lista, hogy melyik modokkal kompatibilis a magyarítás. Mindenesetre csak akkor rakd fel, ha nélküle nem lenne igazi a játékélmény, mert sok akadást okozhat.
Én most megyek aludni, mert holnap meló, de holnap este megint leszek, ha valahol elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- Lenovo ThinkCentre M720s - i5 8400, 16GB RAM, 250GB SSD, Windows matricával eladó
- Razer Blackwidow v4 mechanikus billentyűzet eladó!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest