Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Üdv!
Próbálok elmélyülni a játékban és most botlottam bele a free elemental skill-be de nem találom sehol hogy mit is rejt ez pontosan. Annyit találtam hogy a kiszürkített részt oldja fel, de ez melyik?képet nem találtam róla és abszolút nem vagyok biztos benne hogy jól vettem le, a bekarikázott rész az amit felold?
-
torik
senior tag
Valaki tudna linket az AT Vaal elleni meta buildhez? (vagy csak egy szetthez ami jól működik ellene). Akárhogy nézelődök neten nem találok egy normális leírást, végigpróbálgatni meg nem akarnám az összeset.
-
torik
senior tag
Ki milyen szerkóval megy neki AT Vaal-nak?
Itt: vaal/bazel hybrid.
-
torik
senior tag
Szerintetek a Lunastra szettet megéri összerakni? Még nincs fire def-re armorom, a kulve armorról pedig már lemondtam. Teostra armor jobb erre a célra?
-
torik
senior tag
Tettem egy újabb próbát a golden glimstone megszerzésére, most már tényleg csak két lehetőséget látok: vagy nem elég egy csomó sebzést belepumpálni a szarvakba de egyenesen tiéd kell legyen a "killing blow" ami által végül letörik a szarv (bár szerintem még az is az enyém volt) vagy egyszerűen marhára szerencsétlen vagyok
Nagyon jó kis Kulve run volt tegnap, halál nélkül letörtük a szarvait, prióban ütöttem minden alkalommal amikor megfeküdt, akkor is amikor végül letört, és semmi. Az előző eventet végigkínlódtam ezzel, de a tegnapi után ki van zárva hogy megint végigszenvedjem ezt az egészet. Jó nagyon a Kulve armor, de az ép elmém többet ér
-
torik
senior tag
Láttam a MHGU jön majd switch-re, ami nekem nincs, de a World nagyon tetszett, és azért van még pár jóféle cím a nintendo konzoljára, erősen elgondolkodtam a dolgon
kérdésem az lenne, aki jártas a MH szériában úgy általában, nagyon éles a váltás a World és a régebbi címek között? Korábban emulátorral szórakoztam a Freedom Unite-al (még MH
bejelentés előtt) és hiába a mai szemmel szutyok grafika, nagyon átjött a hangulata és úgy kompletten tetszett az egész (például az hogy meg kellett festeni a szörnyeket vagy lehetett újra keresgélni őket miután meglógtak sokkal izgalmasabb mint a scoutfly téma) bár erősen érezhető hogy jóval kevésbé felhasználóbarátabb a játék mint a World (aztán újrahúzásnál elvesztek a mentések meg emuval annyira nem nagy élmény játszani így annyiban is maradt).
Szóval utánaolvastam és több helyen is írták hogy sokkal nehezebbek a korábbi játékok mint a MH
lett, de mennyivel?
éreztem hogy a World azért egy elég megbocsájtó játék, Diablosig bezárlóag talán kétszer haltam az egész játékban, viszont a 9 csillagos szörnyekre már nem is nagyon megyek rá egyedül
FU-ban talán 3 vagy 4 csillagig jutottam el de egyes szörnyeknél még az is kihívás volt eleinte
Ez alapján kérdezem azokat akik ismerik a szériát, érdemes lenne beruházni egy switch-re és nekimenni a GU-nak? Vagy ég és föld a két játék?
-
torik
senior tag
A leggázabb az az egészben hogy minden más hozzávaló többszörösen megvan alfa és béta szetthez is
tegnap még egyszer nekimentem, le is törtem a szarvát, de semmi, ott húztam meg a határt.
Amúgy meg részemről amelyik fegyver kiesik az kiesik, jó ha megvan, de amilyen szinten szerelmes vagyok az Axe of Demons-be kizárt dolog hogy huzamosabb időre lecseréljem
-
torik
senior tag
Na szerintem én végeztem az eventtel
már azelőtt megfekszenek az emberek mielőtt a sárkány végezne a vonulással és ténylegesen neki lehetne esni
esküszöm rejtély számomra hogy csinálják, ha elé állsz is csak ellök, a törpe dögök meg közel nem ütnek akkorát (sebez az egyáltalán?) A legrosszabb az hogy ha rákeresek neten mindenki írja hogy neki első körben esett 20 darab glimstone
Kiégtem teljesen, sajnálom mert nagyon klassz a kulve szet de ennyit nem ér
-
torik
senior tag
válasz
Silterax #1266 üzenetére
Akkor átváltok kétkezes kardra és remélem a legjobbakat. Switch axe-el farmoltam eddig de semmi, bár az is igaz hogy eddig egyszer sikerült szarvat törni (első próbálkozásra), de ennyi, és event élesedése óta napi 3-5ször letolom. Valakik mindig megfekszenek
ha más balf**zsága miatt nem lesz meg a szett akkor igen bánatos leszek
-
torik
senior tag
Hi!
Kulve Taroth eventen ha nekikezdek egy új siege-nek mielőtt megkapom a jutalmat az előbbiért akkor az ugrik? Szeretném összerakni a Kulve páncél szettet de a Golden Glimstone-nal még csak köszönőviszonyba se kerültem eddig, elég bosszantó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest