Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #889 üzenetére
Egyebkent ez milyen sw ami ezt a kepet adja?
En azert szeretem ezt amit mar tobbszor linkeltem mert az is feltunik ha marhasagot csinalok.
MONSTER HUNTER: WORLD ARMOR BUILDERPl. pakoltam ossze egy Health Regen buildet es a Recovery Speed 5/3-on allt. Ez alapban nem tunt fel elsore es lett 2 szabad slotom egybol.
Egyebkent en vedekezes szempontbol a Health regent probalgatom mostanaban. Sztem nagyon megeri de nem art ha jo a DPS mivel annak aranyaban mukszik. Az a baj ,hogy az Earplug-ot nem lehet maximalisan osszspakolni vele. Mondjuk persze lehet olyan fegyver amivel igen. Egyebkent en gyulolom az elvesztgetett skill-eket. Tehat csak azert ,hogy legyen meg egy 2-es slotom nem fogok berakni egy cuccot amin egy tokertelmetlen skill van. Az Earplugot meg ugy kell sztem felfogni ,hogy free DPS.
Ezeket tudtam max kivarialni Switch Axe-re ami eleg jo vedekezo de eros tamado is:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest